1. 1

  De beledigende text die niet bekend is is te zien op nu.nl ( waar na 2 dagen een foto is geplaats van de sleep die is gesignaleerd )
  op de sleep staat de text Sehitler Olmez wat betekend gevallen soldaten sterven niet ( ze leven in onze herinneringen, zei zijn tijdens het verdedigen van ons land vermoord door de terroristen ( pkk )! De klachten die kwamen uit Den Haag waren afkomstig van koerden ( aangezien koerden en turken samen strijden en protesteren tegen de pkk en ieder deze leus uitspreekt tijdens het protest kunt u wel begrijpen dat de gene die geklaacht hebben mensen zijn die de pkk steunen )! We moeten niet vergeten dat de turken strijden tegen terroristen en niet tegen koerden! ik kan niet begrijpen dat ondanks alles de pkk toch word gesteund in Nederland! We klagen hier wel over Iran, Afganistan en destijds Irak over de terrorisme die word gesteund door die landen maar NL steunt ze net zo hard mee! Pkk ( terroristen ) zijn volgens de meeste de onderdrukte, de Turken ( strijders tegen de terroristen ) zijn de schuldige! weten jullie wel waar jullie voor staan, en dan spreken ze over genocide van turkije.. Mensen spreek als je weet waar je over praat, ga geen meningen geven als je neit weet wat er afspeelt! en geloof mij, de nederlandse media laat de topje van de ijsberg zien.. en het gene wat die laat zien is ook nog eens iets wat niet klopt! dus.. wie is wat!?!?

 2. 2

  Dit heb ik ook gelezen:

  Eigenlijk hoort er nog ‘Vatan Bölünmez!’ achteraan, en het betekent zoiets als: Martelaren sterven nooit. Ondeelbaar Vaderland! Een van de slogans van extreemrechtse Grijze Wolven?

  En als je inderdaad gaat Googelen dan kom je er meer over tegen. In elk geval gaat het nu tussen Koerden en Turken, waarbij de Turken een andere zienswijze hebben als de Koerden op hun toekomst binnen en buiten Turkije. Maar daar heb ik al eens wat over laten weten.

  Ik weet ook dat de gemoederen snel verhit raken, dus ik wil het hierbij maar laten. Hopelijk wordt het conflict uitgevochten in Turkije, Irak en Iran en niet hier tussen de hier wonende Turken en Koerden.