06-06-06 06:06:06 De rot slaat toe

klok op 666Natuurlijk voorspelden de grootsprekers dat de wereld zou vergaan na 06:06:06 op 06-06-06. Daar geloofde ik natuurlijk niks van.
Hier een foto van het moment (gesynchroniseerd met atoomklok Frankfurt). Het moment kwam en ging weer voorbij. Niets aan de hand dacht ik zo. Toch ben ik daarna voor de zekerheid even naar buiten gelopen om te zien of er werkelijk niets veranderd was aan de wereld.
De schrik sloeg me om het hart! Een heel heftige schimmel had in de hele omgeving toegeslagen. De rot zat al op heel veel plaatsen.


We kunnen deze schimmel het beste als Oranje Rot bestempelen. Hier een korte indruk van wat ik aantrof.
De meest in het oog springende variant van de Oranje Rot zie je op huizen.

Het lijkt zich door de lucht te verplaatsen middels fungus draden die met de wind mee waaien. Zo verspreid het van huis tot huis.

En is weer een huis geïnfecteerd.

Het blijft echter niet bij huizen. Ook auto’s en vrachtauto’s hebben er last van.

Dit alles is slechts materiaal, dus dat is nog te overzien. Helaas duiken er nu ook snel varianten op die op mensen effect hebben. En hele dunne variant van het oranje schimmel kruipt eerst in de kleding:


en dan op gezichten en andere lichaamsdelen.


Er zijn zelfs gevallen gezien waar het tot extreme mutaties kwam en uitgroeiïngen aan het lichaam.

Er schijnt weinig tegen kruid tegen gewassen te zijn. Binnen blijven en vooral niet TV en Radio aanzetten voorkomt besmetting.

 1. 1

  het feit dat deze wereld is gebleven zoals hij was is het bewijs dat de jezus fanclub leden toch gelijk hadden denk ik.

 2. 2

  Ach, wat? 666, The Number Of The Beast…

  Luitjes, dat ging over keizer Nero en die is al een paar jaartjes dood… Over tot de orde van de dag :

  …. Oranjegekte!

 3. 6

  Bij mij worden oranje sinaasappels juist groenig-grijs als ze schimmelen. leuk dat het met de maatschappij juist andersom gaat ;-)

 4. 8

  Het buitenland heeft daarentegen veel onzag, respect en bewondering voor die sympathieke schimmel die volkomen de rustige calvinistische bedachtzame aard illustreert die jullie volk zo kenmerkt.

 5. 9

  Plus commercieel en praktisch hé, @Crachat. ’t Is zo veranderd. Dat oranje vat dat goed samen. Waarom heb jij nog steeds belangstelling voor ons losgeslagen vlot ?

 6. 11

  liefde&leedvermaak, mescaline!
  Nee, echt, ik hou van Nederland, meeste van m’n vrienden wonen daar -maar het zijn zeer zwalpende tijden inderdaad…

 7. 13

  Misschien had ik de slotregel dan maar als volgt moeten laten zijn:
  Binnen blijven en vooral niet TV, Radio of computer aanzetten voorkomt besmetting.

 8. 14

  Ik had je écht hoger ingeschat Steeph! Wat is daar nou weer mis mee? Een beetje vrolijkheid? Oranje straten, pleinen, etalages en iédereen in Oranjeroes? Of met een groene uitschuifbare!! Heineken- toeter op je kanis om de moffen te misleiden. Dat Oranjebashen moet maar ‘es afgelopen zijn! Ooo wacht,…je wil eigenlijk zeggen: ”Weg met het Koningshuis” natuurlijk! Maar ik kom hier nog op terug. Dat dat duidelijk is,.. dat ik hier nog op terug kom!

 9. 16

  @YP: Dat je me hoger inschat is toch echt voor jouw rekening ;-)

  Kennelijk is er voor mij geen carriere als komiek weggelegd :-(
  Nog niet eens begonnen en nu al onbegrepen.

 10. 20

  Jamaar iedereen weet toch dat Jezus 3 na Chr is geboren, dus eigenlijk i 666 pas over 3 jaar. En dan heb je nog de gregoriaanse kalender en de juliaanse en zo heb ik al gauw 4 verschillende momenten waarop de wereld vergaat. Ik zag overigens net 2 zwarte kraaien voor mijn raam langslopen (ik kijk uit op een plat dak). Is dat niet opvallend zo vandaag???

 11. 23

  Sorry zeggen is inderdaad een deugd Steeph! Nobel,..alleen aan het verkeerde adres! Dit op ronduit schandelijke manier te kakken zetten van ons Vorstenhuis en haar trawanten als zijnde ”Oranje Rot” kan maar op één manier uitgewist worden dacht ik zo!:
  Door vóór aanvang eerste wedstrijd Oranje op WK réchtop in de houding het volkslied uit volle borst mee te zingen!
  [img]http://i79.photobucket.com/albums/j147/YPodorkin/25bea.gif[/img]
  Ik hoop echt dat je dit goedbedoelde advies ter harte neemt hoor! Ik zeg dit niet voor mezelf!
  Je moet anders niet gek opkijken als er wekenlang daarna nog allerlei A.I.V.D.- mannetjes in witte pakken bij je lopen rond te snuffelen!
  Of ie niet goed bij je hoofd was,.. met je OranjeRot!

 12. 24

  @ Bismarck:

  Ja maar iedereen weet dat Jezus niet is geboren in het jaar 0 (of 1 nChr), maar men is het er ernstig over oneens welk jaar dan wel het goede is: Sommigen zeggen 3 na Chr, de meesten houden het op tussen de 6 en 4 vChr. In dat laatste geval hebben we 6-6-06 dus al gehad (zelfs al mensen horen beweren dat dat precies op 9-11 viel: Met cijfers spelen blijft leuk…).

  Al met al is er dus toch een martelende onzekerheid over wanneer nu werkelijk 6-6-06 is ;-)

 13. 25

  Stijn: Bij deze is dan het bewijs geleverd dat Jezus NA 0 is geboren, anders was de wereld immers al vergaan!

  Ik vraag me overigens af waarom de wereld niet is vergaan in het jaar 6 of het jaar 66 of het jaar 666…

  Waarom moet de Jaartelling ueberhaupt als maatstaf worden genomen en niet de creatie van de aarde (een jaar of 6000 geleden, volgens dezelfde mensen die het einde voorspellen)?

 14. 28

  Ik heb zo’n zin om in zo’n wijk te gaan wonen en dan te doen alsof ik uit brazilie ge-emigreeerd ben en mijn huis geel-groen te maken.