Stelselwijziging nummer zoveel

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Want we hebben alleen maar profijt van al die stelselwijzigingen. Deze keer waarschuwt het UWV. Zit je al in de penarie (want WW) dan heb je 99% kans dat je niet begrijpt hoe je die na 1 juli op je bankrekening zult kunnen krijgen. Want stelselwijziging. Oplossing? Het UWV zet voorlichters in.

 

Open artikel

Reacties (8)

#1 Micowoco

Geen wonder dat dit kabinet vol inzet op de bestrijding van het boek, anders zou iedereen zeggen: dit is Kafka + Orwell + De Sade.

#2 aynranddebiel

Er zou wel eens wat strenger gekeken mogen naar de uitvoerbaarheid van wetten. Ik ben voor mijn werk ook met deze wijzigingen bezig en het is inderdaad een gedrocht waar de honden geen brood van lusten.

#3 tigger

@2:
Wie zegt dat het niet bewust is gedaan? ICT vriendjes bij de VVD fluisteren het in zodat er miljarden hun kant op stromen EN de VVD heeft een nieuwe manier om meer mensen van fraude te betichten om zo enorme boetes op te kunnen leggen.
Katsjing!

#4 Henk van S tot S

Gaat net zo als bij het persoonsgebonden budget:
Waarschuwingen worden in de wind geslagen
Rotzooi volgt ;-)

#5 DrBanner

Ik stem voor een zonnestelselwijziging.

#6 Olav

@5: Ik ben voor. De derde planeet vanaf de zon is een klein pokkeding dat voor nogal wat onrust zorgt. Die zouden we misschien eens in een langere of kortere baan kunnen brengen. Dat zal het probleem snel oplossen.

#7 Henk van S tot S

@6:
Zou ietsje dichter bij de rode planeet niet voldoende zijn? ;-)

#8 Olav

@7: Dat bedoel ik. In een langere baan om de zon brengen, dan koelen die heethoofdige planeetbewoners vanzelf wel af.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

| Registreren

*
*
*