1. 6

  @5: En nog meer Russische filmpjes van Hans. Voor jou, die het zeker niet snapt, en alle anderen die het misschien niet doorhebben: hoe vaker je op dat soort filmpjes en links klikt, hoe meer je richting Russische propaganda wordt gedirigeerd dankzij de algoritmes.

 2. 7

  @2: Dat is inderdaad BIG news hier. Die operatie werd (en wordt nog altijd) een bedrijfs/fraude/administratie onderzoek genoemd. Heel slim, ondanks dat het overduidelijk een kwestie van nationale veiligheid is. Via deze route is het makkelijker om land, roerend en onroerend goed in beslag te nemen en bovendien is het een beetje een Russisch trucje: liegen over wat je eigenlijk van plan bent.

 3. 8

  @6:

  En nog meer Russische filmpjes

  Er zijn geen Russische troepen in Libië, er hebben gen Russische vliegtuigen gebombardeerd. Ik hoor geen woord Russisch in het filmpje, ik zie ook geen Russen in beeld. YouTube is geen Russische organisatie en gebruikt ook geen Russische algoritmes.
  Dus wat is er nu precies Russisch aan het filmpje?

 4. 9

  Alsof jij niet weet dat Ruptly een bedrijf van Russia Today is, dat een bedrijf van de Russische staat is. En kom niet weer aan met ‘maar wat nu over de inhoud?!’ Ik heb duidelijk opgeschreven waarom je die bende niet zou moeten plaatsen. Ik ga geen woord schrijven over Libie, dat interesseert me niks.

 5. 10

  @9:

  Ik ga geen woord schrijven over Libie, dat interesseert me niks.

  Is een gevolg van datzelfde algoritme, dat je zo verfoeit. Syrië interesseert jou wel, Libië, waar ook mensen doodgaan interesseert je helemaal niks.

 6. 11

  @10: Mensen gaan overal dood. De verhouding doden in Syrië en Libië ligt ook wel een factortje 30 uit elkaar. Zegt u maar wel of geen interventie, wat levert meer ellende op?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren