1. 4

  @1.

  Gewoon uit de weg geruimd met medeweten of zelfs opdracht van de Turkse machtshebbers. Het is immers iemand die zich sterk maakte voor de Koerdische zaak. En we weten hoe de Turken de Koerden behandelen. Zoals met de gevonden kogels, dat is alleen maar doen alsof, alsof er nog een Turkse rechtstaat is. Want ja, de onderhandelingen met de EU.

 2. 6

  @2:
  Als jij dus een link ziet met “amnesty” en “Tahir Elci” er in heb je geen idee waar het over gaat?

  Ik plaatste de link over deze petitie en het zou dus zonder meer duidelijk moeten zijn, dat ik (zonder het plaatsen v.e. lang “fietsverhaal”) vind dat die (door zoveel mogelijk mensen) getekend moet worden.

 3. 10

  Exit polls landelijke verkiezingen in Spanje:

  #Spain – Exit poll (@rtve): PP 114-118 seats, PSOE 81-85, Podemos 76-80, Ciudadanos 47-50. #20D

  Dat zou betekenen dat de conservatieve PP ook met de liberale Ciudadadanos geen meerderheid hebben.

  Maar in ieder geval is het conservatieven-socialisten stuivertje wisselen voorbij, wat regeren betreft. Er is nu een altijd een andere partij erbij nodig. En dat lijkt me goed in de strijd tegen corruptie en vriendjespolitiek.

 4. 11

  Lachen op GeenStijl .

  Het gaat over de overlast door het willen verbieden van allerhande leuke, gemakkelijke, gezellige of noodzakelijke zaken. Een paar verbodsvoorbeelden: consumentenvuurwerk, met je auto de binnenstad in kunnen, buiten roken onder terrasverwarmers of kolencentrales, kerncentrales en gasboringen. Om nog maar te zwijgen over het willen verbieden van circusdieren, nachtvluchten, megastallen, dierenbont, oldtimers, supermarkttasjes en het ontvinnen van haaien voor soep.

  Komt allemaal door GroenLinks, want die hebben alles voor het zeggen in ons land.

  http://meldpuntgroenlinks.nl/

 5. 14

  @7:
  Hij heeft wel een punt.

  Die actie op zich is natuurlijk best goed en nuttig.
  Maar het zijn natuurlijk gewoon lui die “plaatjes” draaien en daartussendoor, geweldig veel zwammen en zich zelf enorm belangrijk vinden.
  En de omroepen betalen daar ook nog veel te hoge salarissen voor.

 6. 15

  @13.

  Onze lieve heer en zijn dienaren op deze wereld hebben besloten dat het niet goed is, Lutine. De allemachtige pedofielen kerk uit Rome en andere gelieerde groeperingen hebben voor het volk nagedacht blijkt maar weer eens. Het ‘zogenaamd progressieve’ opperhoofd sprak trouwens zijn afschuw al eerder uit over het homohuwelijk in Ierland.

 7. 16

  Alberto Nardelli ‏@AlbertoNardelli · 5 min.5 minuten geleden

  Spain – 98% counted:

  PP 28.5% (122 seats)
  PSOE 22% (91)
  Podemos 20.5% (69)
  Cs 14% (40)

  PP+Cs (162), PSOE+Podemos (160). Majority 176

  Dat wordt dus nog een heel werk voor een nieuwe regering te vormen.

 8. 17

  @15

  Dit soort zaken zouden helemaal niet via referenda aan bevolkingen moeten worden voorgelegd. Als jij of ik willen trouwen houden we toch ook geen volksraadpleging in de buurt?

  Na scheiding van kerk en staat wordt het tijd voor scheiding van privezaken en staat.

 9. 18

  @16

  Alleen een coalitie van verliezers lijkt mij werkbaar. Een Spaans kabinet Rutte. We zullen zien. Misschien kennen ze daar ook wel minderheidskabinetten of gaan ze er mee experimenteren.

  En anders nieuwe verkiezingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren