SG-café zondag 20-08-2017

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Dit is het Sargasso-café van zondag 20-08-2017. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is.

Reacties (11)

#2 Bart B.

@1: leuk, linkjes naar artikelen achter een betaalmuur.

#3 gbh

@2: Ik had geen betaalmuur, doet deze het wel?

https://t.co/yG5L8CAxMx

——-

There is alarm that Russian President Vladimir Putin could use the Zapad joint military exercises next month with Belarus as a sort of Trojan horse or pretext for an annexation of the former Soviet republic, which borders Poland.

https://www.cnbc.com/2017/08/19/fears-grow-russian-military-drills-in-belarus-are-moscows-next-crimea.html

#4 Arjan Fernhout

Ha’aretz: Rabbijn die toezag bij de bekering van Ivanka Trump naar het jodendom veroordeelt het optreden van president Trump in scherpe bewoordingen: Ivanka Trump’s Rabbi Condemns Donald Trump’s ‘Moral Equivalency’ Between neo-Nazis and Far-left
read more: http://www.haaretz.com/us-news/1.807413

#5 Hans Verbeek

De 26-jarige Australische toeriste Julia Monaco was afgelopen week getuige van de aanslag op de Ramblas in Barcelona. Ze bleef ongedeerd.
https://twitter.com/juliaandmonaco/status/898200679801597953

Het is natuurlijk puur toeval dat ze in juni in Londen was tijdens de aanslag op de Londen Bridge. En dat ze in Parijs was, kort nadat een verwarde man bij de Notre Dame een agent met een hamer aanviel.
Of wil ze gewoon aandacht.

#6 Frank789

@1: Elke werkloze moet nauwkeurig verslag doen van zijn verplichte sollicitaties anders krijg hij geen geld meer, na max een paar jaar zit hij in de bijstand.
Maar Weesie krijgt maar liefst 10(!) jaar de tijd om leden te werven en hoeft daarvoor blijkbaar niet eens verantwoording af te leggen, sterker nog, hij kan gewoon openlijk de werving stilleggen en nog steeds 2 ton per jaar cashen tot 2021.

#7 gbh

This is not just a story about social psychology and data analytics. It has to be understood in terms of a military contractor using military strategies on a civilian population.

https://politicsmeanspolitics.com/cambridge-analytica-psychological-manipulation-for-brexit-and-trump-2e73c2be5117

https://www.theguardian.com/technology/2017/may/07/the-great-british-brexit-robbery-hijacked-democracy

#8 Bart B.

@6: Weesie laat wel zien dat wat hij/GS beweerde wel waar is: het PO-systeem is volledig rot en hoognodig aan vervanging toe.

#9 gbh

@8: Flauwekul; dat je misbruik kunt maken van een systeem betekent niet dat deze rot is, dan is vrijwel alles rot. Echt door en door rot is dat fastoide rechtse zakvullende clubpie van Weessie.

#10 Bismarck

@5: “Of wil ze gewoon aandacht.”
En jij bent zo vriendelijk die te geven.

#11 Anoniem

@5 Of ze is het brein achter al die aanslagen! #kangeentoevalzijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*