SG-café zondag 12-07-2015

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Dit is het Sargasso-café van zondag 12-07-2015. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is.

0

Reacties (7)

#1 Mario

Er is een Hollywoodfilm in de maak over de duivelse sinterklaashulp Krampus. Acteurs Adam Scott en Toni Collette zullen de hoofdrollen gaan vertolken.

http://www.nu.nl/film/4086737/film-in-maak-duivelse-sinterklaashulp-krampus.html

(heel leuk allemaal, maar ik zit toch echt, vol ongeduld, te wachten op de TV-serie American Gods van Neil Gaiman. ;-)

#2 Grûtte Pier

Hoe krijg je het voor elkaar om een anderhalve pagina groot artikel vol the schrijven in je krant over Joris Demmink, zonder zijn naam ook maar te noemen… of Rolodex… of….
Complot? ;)
http://www.ad.nl/ad/nl/1041/Amsterdam/article/detail/4099169/2015/07/11/Vermissing-Duitse-Manuel-nooit-opgelost-ondanks-tips.dhtml

#3 lapis

@2: Het is toch ziek eigenlijk. Ik vind het oprecht moeilijk om de Nederlandse staat of het rechtssysteem nog serieus te nemen. Bij elke rechter denk je toch: ja, je kunt nu wel lekker statig doen met je uitspraak, maar je collega’s verkrachtten kinderen en daar deed je niks tegen.

Dat het AD hier nog onderzoek naar doet is lovenswaardig, maar het ergste is nog hoe weinig dit soort nieuws door andere media of politici wordt opgepikt. Zelfs bijvoorbeeld de Guardian heeft een vreemde verhouding met dit soort schandalen; iemand in de reaguurderspanelen beklaagde zich er ooit nog over dat elke verwijzing naar Dolphin Square (hij omschreef het zelf eufemistisch) bijna direct wordt weggemodereerd.

#4 lapis

En ook raar dat er eigenlijk helemaal geen grassroots-bewegingen zijn opgekomen die er op zijn minst wat over te zeggen hebben. Dit vooral als je in beschouwing neemt over wat voor futiele dingen mensen zich allemaal wel niet druk maken op bijv. Twitter. Is het een te moeilijk onderwerp of identificeert men zich gewoon niet met de slachtoffers?

#5 su
#6 su

Pravy Sektor trekt zich terug van het front terwijl het conflict met de regering escaleert.

http://www.kyivpost.com/content/kyiv-post-plus/right-sector-withdraws-from-front-as-conflict-with-government-escalates-videos-393265.html

#7 9″ Nails

@3: dat stuk van het AD hangt van halfgare suggesties, dubieuze verdachtmakingen en ‘van horen zeggen’ aan elkaar. Logisch dat aan dit soort broddelwerk door serieuzere media geen aandacht wordt besteed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*