1. 1

  * Duits Alert *

  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/05/10/blamage-fuer-merkel-us-regierung-fuehrt-kanzlerin-mit-peinlichen-emails-vor/

  Merkel wordt nu ook vanuit respectabele media in Duitsland onder vuur genomen ivm het NSA schandaal.

  Kort samengevat voor de mensen die het Duits niet beheersen.

  De Amerikanen schofferen Merkel gewoon door aan te geven niet van plan te zijn om te stoppen met de spionage op Duitsland en dat Merkel feitelijk ja, amen en dankjewel zegt tegen de Amerikanen.

 2. 8

  @6:

  Leuk voor de bühne, de praktijk is heel anders

  Nee China was bezig met de nieuwe zijde route, een soort van economische handelszone rondom China, Rusland was ook met zoiets bezig, als die 2 samen gevoegd worden dan wordt dat in 1 klap de grootste economie ter wereld (en ook geografisch gezien het grootste blok ter wereld.)

  Ik weet trouwens niet of het waar is, maar er schijnen geheime documenten openbaar gemaakt gaan worden waarin staat dat Stalin voor het duivelse pact met Hitler geprobeerd heeft om een militair pact te sluiten met Engeland en Frankrijk om Hitler in te dammen maar dat de Engelsen en Fransen daar geen zin in hadden, als dat waar blijkt te zijn dan hebben de Engelsen en Fransen ook behoorlijk wat boter op hun hoofd want die hebben dan waarschijnlijk gedacht dat Hitler en Stalin elkaar wel bezig zouden houden en hun met rust zou laten.

 3. 9

  @8: Stalin was al een tiental miljoen mensen aan het uitmoorden en dan verwijt jij Engeland en Frankrijk dat ze daar geen militair pact mee willen sluiten? Dan heb je echt weinig scrupules.

 4. 14

  @3: Helemaal waar en ik geniet er met volle teugen van. Er wordt geweldig lekker bier gebrouwd en de grote bierbrouwerijen kan je dan ook gerust vergeten.

 5. 15

  #13 gaat trouwens over dat het officiële verhaal van de moord op Osama bin Laden niet klopt.

  Volgens het Witte Huis kwamen ze koeriers van Bin Laden op het spoor, en zo vonden ze hem.

  Volgens Sy Hersh’ bron – hij gebruikt er één, en die is anoniem – is dat geleuter en wist Pakistan al die tijd waar OBL was, of eigenlijk OBL was feitelijk een gevangene van de Pakistaanse inlichtingendienst ISI, en heeft iemand binnen of dichtbij de Pakistaanse inlichtingendienst ISI, in ruil voor geld, gelekt.

  Dat de VS niet naar buiten kan brengen dat Pakistan, een belangrijke bondgenoot, al die tijd doodleuk wist waar OBL zat of hem zelfs min of meer gevangen hield, ligt voor de hand. En daarom zouden ze dus het verhaal van die koeriers e.d. hebben verzonnen.

  Een verhaal dat al langer rammelde en ook vaker veranderd is: http://www.theguardian.com/world/2011/may/04/osama-bin-laden-killing-us-story-change

  Seymour Hersh is de sterjournalist die bekend is van onthullingen als de slachting van My Lai en de Abu Ghraib-gevangenis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren