1. 1

  Het kan momenteel alle kanten opgaan met de Brexit, maar beide kampen bereiden zich stilletjes al voor op een 2e referendum wat, ondanks May’s hardnekkige weigering, zomaar eens zou kunnen gaan gebeuren.

  https://www.theguardian.com/politics/2018/dec/08/cabinet-split-second-referendum-brexit

  Edit: al weer achterhaalt door de actualiteit. May gooit het op een bezoek aan Brussel, waarvan Barnier eerder al heeft gewaarschuwd dat er niks zinvols te halen zou vallen. Kansloos.

 2. 2

  Het zou verstandiger zijn van May om het eerst in stemming te brengen en bij afwijzing naar Brussel af te reizen. Niet omdat er in Brussel wat te halen valt, maar bij wat cosmetische wijzigingen kan ze het opnieuw in stemming brengen en naarmate het zwarte gat van 30 maart nadert is ze misschien succesvoller.

  We wachten eerst maar eens af of de stemming ook echt uitgesteld wordt.

 3. 5

  @4.

  Hier kwam al eerder iemand op Sargasso met een link dat er russisch sprekende demonstranten rondliepen.

  Jouw twitterlink heeft die tweet verwijderd, omdat het niet door journalisten kon worden bevestigd. Dat kan je lezen als je verder scrollt op jouw link.

 4. 6

  @5: Verdraai je nou twee nieuwsberichten bewust? Ik had het niet over dat andere incident en helemaal niemand spreekt tegen wat ik linkte.

  Als iemand op de Champs met een IS-vlag loopt te zwaaien dan is ongetwijfeld de knuppel te kort, maar dit is dezelfde vorm van terrorismeondersteuning.

 5. 7

  @6.

  Nee hoor, ik val je niet aan. Maar de twitteraar waar je naar linkt die zegt dat een vorige link hier op Sargasso geplaatst niet is bevestigd door journalisten. Ik weet niet meer of jij dat plaatste trouwens.

  Dat Russen invloed proberen uit te oefenen, zeker met iets zoals dit ontken ik niet. Dat alle geelhesjes daardoor geen ‘bezorgde burgers’ zouden zijn, want allemaal bewust zich laten beïnvloeden en met dubbele agenda’s vind ik onzin.

 6. 10

  @7:

  Nee hoor, ik val je niet aan. Maar de twitteraar waar je naar linkt die zegt dat een vorige link hier op Sargasso geplaatst niet is bevestigd door journalisten. Ik weet niet meer of jij dat plaatste trouwens.

  De plaatser was ik en de twitteraar claimt ook niet wat jij zegt maar dat er geen 100% bewijs is.

  Dat Rusland er alles aan doet onrust te zaaien; ook wat betreft de gele hesjes wordt nu door het gerecht onderzocht.

  Een andere grote drijvende kracht achter de gele hesjes is het door het Kremlin betaalde Le Pen en Steve Bannon:

  “I am a Leninist,” “Lenin wanted to destroy the state and that’s my goal too” and “I want to bring everything crashing down and destroy all of today’s establishment.”

  https://twitter.com/akihheikkinen/status/1071489393326768128

  Waar Lenin en fascisme kennelijk één zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren