1. 2

  @1: ik dacht even dat je het over de Gazastrook had

  Fear of mass slaughter is increasing.

  Angst gaat wel weer over.
  Ik denk dat het aantal slachtoffers wel gaat meevallen. Hangt een beetje af van hoe lang de rebellen met hun radiacale gedachtengoed het willen volhouden.

 2. 3

  @2: Angst gaat alleen niet over hier ten lande, als Rusland er alweer in zal slagen om via een oorlog een vluchtelingenstroom op gang te houden die Europa ontwricht. Niet vanwege die vluchtelingen zelf, maar de steun voor anti-EU gezinde politiek.

 3. 5

  @3:

  als Rusland er alweer in zal slagen om via een oorlog een vluchtelingenstroom op gang te houden die Europa ontwricht.

  Pardon?
  Hoezo alweer? Welke oorlog in Rusland heeft geleid tot een vluchtelingenstroom richting Europa? Rusland was toch niet betrokken bij de oorlogen in Irak en Libië?
  Dat er zoveel Somaliërs, Ethiopiërs, Eritreërs, Bosniërs, Polen, Bulgaren en Albaniërs naar West-Europa komen ligt toch niet aan Rusland?

 4. 6

  @5 Al die veelal veilige (met of zonder aanhalingstekens) landen waarvan asielzoekers steevast nul op het rekest krijgen? Draaideur Bulgaren die niks beters te doen hebben dan een zakcentje en een vlucht terug op te strijken zijn niet ontwrichtend, das hoeven wir niet te schaffen. Oorlogsvluchtingen daarentegen…

  Het moge duidelijk zijn dat het een prettige meevaller is voor Rusland dat nationalistisch rechts een ongekend opmars meemaakt, het schengen verdrag op omvallen staat en half oost-Europa reden ziet om vrij openlijk te breken met Brussel en Europese waarden.

  Dat de Amerikanen er een sport van maken noord Afrika en het midden Oosten te ontwrichten nemen we ze ook niet in dank af, maar dat heeft weinig te maken met het topic, het specifieke feit dat Rusland/Syrië/Iran open oorlog verkiezen boven onderhandelingen/staakt het vuren in Idlib, met alle (potentiele) gevolgen van dien.

  Maar lekker edgy verder hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren