1. 4

  http://www.nu.nl/politiek/4155850/wilders-niet-bezorgd-coalitievorming.html

  PVV-leider Geert Wilders denkt na de komende verkiezingen geen problemen te hebben met het formeren van het kabinet Wilders 1.

  Andere partijen die nu kritisch zijn ten opzichte van de PVV zullen wel inbinden, denkt Wilders. ”Partijen als het CDA verkopen hun moeder nog voor de macht”, aldus de PVV-leider.

  Of het CDA hun moeder nog voor de macht verkoopt, daar twijfel ik over. Maar de VVD zal er zeker geen problemen mee hebben.
  Maar het is wel link om CDA of VVD te stemmen als je Wilders buiten de deur wilt houden.

 2. 6

  Kerk van het vliegend spaghettimonster wordt door de KvK niet ingeschreven als kerk. Want, zo zegt de KvK, ‘je moet niet alleen zelf vinden dat je een religie bent ook anderen moeten je overtuiging een religie vinden’.

  Hrm, ik kan me een discussie van een paar weken terug herinneren waarin atheisten des duivels ( /seth ) waren dat de manier waarop ze hun atheisme beleden religieuze trekjes had….

 3. 7

  @6: [ Hrm, ik kan me een discussie van een paar weken terug herinneren waarin atheisten des duivels ( /seth ) waren dat de manier waarop ze hun atheisme beleden religieuze trekjes had…. ]

  Hebben de oprichters van de Kerk van het vliegend spaghettimonster dan gezegd dat zij atheïst zijn?
  Hebben (alle?) atheïsten gezegd dat zij in het vliegend spaghettimonster geloven?
  Nee, toch?

 4. 10

  Kuch kuch niets te zien hier kuch kuch.

  http://www.monbiot.com/2015/10/30/nothing-to-see-here/

  A great tract of the Earth is on fire. It looks as you might imagine hell to be. The air has turned ochre: visibility in some cities has been reduced to 30 metres. Children are being prepared for evacuation in warships; already some have choked to death. Species are going up in smoke at an untold rate. It is almost certainly the greatest environmental disaster of the 21st Century – so far.

 5. 13

  Das war einmal! Indrukwekkend hoe deze omroep zichzelf heeft laten transformeren door de Satan. In al zijn arglistigheid is deze via de kijkcijfers bezig geweest het Woord Gods naar de achtergrond te verdringen. Ten koste van SBS6 programmering.

  Hoogstens zaterdagavond op de radio bij Laat ons de rustdag wijden hoor je nog oude waarachtige woorden uit de gereformeerde prediking. Het levende water voor de toenemende aantallen heidenen in Nederland, die niets meer van het kruis willen weten, van de Zoon Gods die gestorven is voor al onze zonden.

  http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2015/10/Ook-de-EO-doet-inmiddels-bijna-alles-om-aandacht-te-trekken-2707306W/?masterpageid=158493

 6. 16

  @4
  Zo lang de PVV een sociaal/economisch SP programma voert hoef je echt niet bang te zijn dat de VVD en CDA daar mee samen gaat werken. De VVD is al lang blij dat zoveel ex SP en PvdA stemmers bij de PVV geparkeerd staan, dat geeft hun en prima onderhandelingspositie met de PvdA. Intussen voert de PvdA niet het meest optimale, maar wel een aanvaardbaar economisch beleid, voor de VVD/CDA veel beter dan wat SP en PVV op het programma hebben staan in ieder geval.

  SP en PVV hebben momenteel een innige samenwerking in het anti EU/pro Rusland referendum terwijl VVD, PvdA en CDA voor zijn, dat maakt de regeringskans voor de PVV alleen maar nog kleiner.

 7. 17

  @16 Hoe snel vergeten mensen dat Wilders jarenlang de achterbank van de VVD beplakte. Hij heeft totaal niks met de SP en des te meer met de VVD. Sociaal-economisch SP programma my arse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren