1. 2

  @1:
  Het gaat over het vragen om (vrouwelijke) vrijwilligers voor het snijden van fruit voor schoolkinderen. Hoe kom jij nu in vredesnaam uit bij dood en verderf?

 2. 3

  @2: ja? Want de Islam is geen dood en verderf maar een religie van vrede en voorspoed volgens jou? Je ziet met name hierdoor hoe geniepig de Islam terrein wint en de o zo begripvolle en tolerante globalist staat erbij en kijkt ernaar. Eigenlijk lijken we op de joden voor WO2. Steeds meer wordt de moderne mens uitgesloten door de Islam… Binnenkort een sterretje met haram erop voor niet moslims in de meer multiculturele buurten a.k.a. no go areas. Allemaal mede mogelijk gemaakt door policor.

 3. 4

  @3:
  Het artikel gaat over scholen die vrouwelijke vrijwilligers zoekt om fruit te snijden voor kinderen. Het hele onderwerp “Islam” wordt nauwelijks geraakt, “dood en verderf” al helemaal niet. Je klinkt op zijn zachts gezegd wat obsessief… Hebben vrienden of familie dit nooit tegen je gezegd?

 4. 6

  @4: Waarschijnlijk lees jij uiteraard geheel politiek correct er wat anders in dan ik. Mannen worden uitgesloten, zijn niet welkom. En dat heeft natuurlijk niets te maken met de Islam. De joden werden ook niet direkt de gaskamers ingeduwd, dat ging ook heel geleidelijk. Zo is t ook met de Islam. Hoe meer Islam hoe meer dood en verderf. Obsessief? Nee nooit gehoord. Maar ja voor sommigen ben je al snel obsessief natuurlijk.

 5. 8

  @6: Er is, voor zover je aanspreekbaar bent … per slot van rekening is Sargasso geen off-topic vakantieoord, natuurlijk wel een verschil tussen Islam en radicale islamisten.

 6. 10

  @7: Voor het nu al sterren uitdelen (en ene A.H. had ze in allerlei ontwerpen) is het iets te vroeg, mijn b … godallemachtig, is alt-rechts nu werkelijk iets om zich druk over te maken …

 7. 13

  @10: precies vooral blijven wegkijken Het is heel normaal dat mannen weg moeten blijven omdat vrouwen van een bepaalde overtuiging dat nu eenmaal willen. Heel normaal om mannen en vrouwen te scheiden. De Islam heeft met vrienden zoals u eigenlijk geen vijanden meer nodig.

 8. 15

  @14: Dat vooruitzicht lijkt onafwendbaar, tenzij Madrid nog verder op de democratie ingrijpt. Maar voor Rajoy is dat niet zo belangrijk. Hem zal het eerder gaan om zijn eigen politiek overleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren