1. 9

  @8:
  Gut!
  Ze durven wel bij de VVD, nu Ivo O vort is.
  ;-)
  Maar goed, hoeft de politie geen wietplantjes meer te zoeken en
  Het blijft natuurlijk knap suf om het spul ((behalve voor oor medische redenen) te gebruiken.

 2. 10

  Zaterdag afsluiten met een filmpje dat door merg en been heengaat. Ik zou wensen dat Assad aan zijn ballen wordt geelectrocuteerd. Het filmpje toont de evacuatie van de afdeling te vroeggeboren babies nadat het laatste ziekenhuis in Oost Aleppo doelbewust is aangevallen. Het doelbewust aanvallen van ziekenhuizen is beleid van Assad, die vent verdient de hel.

  http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/premature-babies-in-aleppo-being-kept-under-blankets-on-the-floor-instead-of-incubators-a7427106.html

 3. 11

  @10 Nu leert de geschiedenis ons dat je op moet passen met couveusebaby’s als casus belli, maar tering… ongelooflijk knap dat er tot dit moment überhaupt nog artsen en verplegers actief zijn, wat een helden.

 4. 12

  @8.

  De VVD wil af van de gemeentelijke proeven, maar een landelijk, regulier beleid. Ik geloof ook niet dat de JOVD het zover heeft gekregen dat de achterdeur uit het wietbeleid gaat.

 5. 13

  Joop @12, alle stukjes die ik lees geven een grote verwarring weer binnen de VVD en de enige kliek die in de partij echt zichtbaar is, is er een die voor een totaal verbod is. Wel afschaffen, maar geen idee wat dan lijkt het wel. Het zou kunnen uitdraaien op een verbod als het tegenzit. Maar misschien kijk ik te zwart….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren