SG-café woensdag 25-03-2015

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Dit is het Sargasso-café van woensdag 25-03-2015. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is.

0

Reacties (7)

#1 Sjap

Politiek: criminaliteit keihard aanpakken.

Realiteit: “Bij de Nederlandse recherche is sprake van „een tekort aan intelligentie”. Rechercheurs zijn volgens Princen opvallend vaak uitgebluste en cynische mannen van middelbare leeftijd. „De frontsoldaten van de rechtsstaat” zijn pover opgeleid en nauwelijks opgewassen tegen het geboefte dat ze moeten bestrijden.

blendle linkje: https://blendle.com/i/nrc-handelsblad/de-rechercheur-is-uitgeblust/bnl-nrc-20150324-1478689/r/sh-tw

#2 Krekel

Dit is zo bizar: http://www.parool.nl/parool/nl/31000/HAN-LIPS/article/detail/3924908/2015/03/25/Wat-weet-betweter-Peter-R-de-Vries-eigenlijk-niet.dhtml

Ik bedoel, ik begrijp natuurlijk dat het overal aanschuiven en becommentariëren van zo’n beetje elk onderwerp van Peter R. de Vries een beetje te veel werd en dat hij daardoor een mikpunt van spot is geworden als ‘allesweter’, maar Willem Holleeder is nou juist bij uitstek een onderwerp waar (misdaadjournalist, auteur van een boek over de Heineken-ontvoering, voormalige beste vriend van Cor van Hout, aangever van bedreiging door Holleeder) De Vries wél over kan meepraten.

Ik zag gister op Twitter iedereen elkaar ook weer napapegaaien over deze iedere keer opnieuw gedane observatie, die blijkbaar nog steeds voor scherp en origineel moet doorgaan. (De Vries is zelfs nog steeds of alweer ’trending’ zie ik nu.)

#4 Emile M

Er blijft een heilig geloof in dataverzamelen en analyseren. Met slimme computers heb je immers geen slimme mensen meer nodig. Soms schieten ze daarin ook door.
http://www.volkskrant.nl/binnenland/aivd-hield-onrechtmatig-dna-databank-bij~a3925369/
Via Curacao komen die gegevens dan weer op straat.

#5 su

Is de nieuwe bierstrategie van de AH wel zo goed voor de kleine Nederlandse brouwerijen?

http://www.bierblogger.nl/weg-van-bier-de-supermarkt/

#6 Noortje
#7 Noortje

Oeps, verkeerde cafe. Ik herpost de link naar de 26e

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*