1. 1

  Politiek: criminaliteit keihard aanpakken.

  Realiteit: “Bij de Nederlandse recherche is sprake van „een tekort aan intelligentie”. Rechercheurs zijn volgens Princen opvallend vaak uitgebluste en cynische mannen van middelbare leeftijd. „De frontsoldaten van de rechtsstaat” zijn pover opgeleid en nauwelijks opgewassen tegen het geboefte dat ze moeten bestrijden.

  blendle linkje: https://blendle.com/i/nrc-handelsblad/de-rechercheur-is-uitgeblust/bnl-nrc-20150324-1478689/r/sh-tw

 2. 2

  Dit is zo bizar: http://www.parool.nl/parool/nl/31000/HAN-LIPS/article/detail/3924908/2015/03/25/Wat-weet-betweter-Peter-R-de-Vries-eigenlijk-niet.dhtml

  Ik bedoel, ik begrijp natuurlijk dat het overal aanschuiven en becommentariëren van zo’n beetje elk onderwerp van Peter R. de Vries een beetje te veel werd en dat hij daardoor een mikpunt van spot is geworden als ‘allesweter’, maar Willem Holleeder is nou juist bij uitstek een onderwerp waar (misdaadjournalist, auteur van een boek over de Heineken-ontvoering, voormalige beste vriend van Cor van Hout, aangever van bedreiging door Holleeder) De Vries wél over kan meepraten.

  Ik zag gister op Twitter iedereen elkaar ook weer napapegaaien over deze iedere keer opnieuw gedane observatie, die blijkbaar nog steeds voor scherp en origineel moet doorgaan. (De Vries is zelfs nog steeds of alweer ‘trending’ zie ik nu.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren