1. 7

  @6: wauw, dat zal ook gevolgen hebben voor apotheken in Nederland (en Frankrijk, en nog wat Europese landen) denk ik.

  En verzekeraars zullen t.z.t. medicijnen alleen tegen de prijs van de prijsstunter willen vergoeden.

 2. 16

  @14: Populisten denken niet graag volgens de standaarden der rechtstatelijkheid. Als je dat als uitsluitend “links” labelt, staat rechts er wel heel erg slecht op.

 3. 17

  @13 Ja dat dacht ik ook, al is het mij niet duidelijk of de maximale hypotheeksom een richtlijn is voor de bank, of dat dit een verplichting is.

  Als ik bij een bank rood mag staan, doch nooit een betalingsachterstand heb gehad, en ik zou bij dezelfde bank een hypotheek aanvragen dan mag ik toch hopen dat men zo flexibel is om mij (ondanks mijn BKR-registratie) niet onnodig te korten op mijn maximale hypotheek.

 4. 19

  @17:
  De bank zal je waarschijnlijk adviseren je krediet te beëindigen tijdens je hypotheekaanvraag. Achterstand of niet, het feit dat je een krediet hebt waarvan je mogelijk gebruik maakt, betekent ook mogelijke extra lasten, dus een lagere hypotheek.

  @18:
  Is het ook. Want als jij dat krediet had bij de bank waar je een hypotheekaanvraag doet, dan hadden ze er al inzage in. Echter, nu het in Tiel staat geregistreerd staat telt het opeens wel mee.

  @16:
  Er is een rechtstatelijke denkstandaard? ik mag hopen van niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren