1. 9

  @7: Een beetje martelen, betogers doden, een land uithongeren, verkiezingenfraude om aan de macht te blijven is bij sommigen zoals Corbyn blijkbaar geen enkel probleem en anders is er hier natuurlijk altijd ook wel wat fout, dat rechtvaardig echt alles. Ik pleit niet voor dat soort ondervragingspraktijken waar Corbyn en zijn bondgenoten Chavez en Maduro verheerlijken “omdat ze laten zien dat een andere manier mogelijk is”.

  https://order-order.com/2017/11/14/venezuela-runs-money-defaults/

  Iemand die totalitaire regiems als die van Maduro goed lult spoort voor 100% absoluut niet.

  @8: Kan me nog een tijd herinneren dat elke kritiek hier op Chavez en Maduro ook werd bestempeld als vuilspuiterij, sommigen hebben blijkbaar een kort geheugen.

 2. 11

  @9: Kun je ook nog reageren op de verhoormethodes hier te lande zonder daar je ziekelijke obsessie met een oppositieleider van een ander land bij te betrekken, of kan ik je beter verder negeren?

 3. 13

  @12: Sterk argument! En jezelf dan toch “analist” noemen…

  Ik ben zeker ouderwets, maar dat interesseert me geen barst, als ik vindt dat een gezagdrager zich niet moet inlaten met de fake showbizz door deel te nemen aan allerlei popi jopie kwissen als Waku Waku of Wie is de mol.

 4. 14

  @9: [ Kan me nog een tijd herinneren .. ]
  Ik ken die tijd niet en dat is geen argument om hier dagelijks zonder enige aanleiding of actualiteit je gal over Corbyn te komen spuwen.

 5. 15

  @11: Ik had al gereageerd op jouw whataboutery. Op wie jij reageert moet jij zelf weten, ik word ’s morgens niet wakker met de behoefte van jouw aai over mijn bolletje. Corbyn is degene met een ziekelijke antisemitische obsessie en daar mag ik wat van vinden net als zijn liefde voor elke antiwesterse genocidale dictator. Dat jij blijkbaar bij de Sovjets in de leer bent geweest doet er voor mij ook niet toe, als dat alles is wat jij in huis hebt.

  @14: Ik heb een schurfthekel aan elke vorm van dictatuur en apologen daarvan, links en rechts, dat is mijn argument. Geinige is dat ik als sociaal democratische anarchist bij Geenstijl op een lijst stond van extreem linksers die opgeruimd moesten worden en dat dat hier bij de stalinisten blijkbaar ook zo is.

  Hoefijzer.

  Don’t imagine that for years on end you can make yourself the boot-licking propagandist of the Soviet regime or any other regime, and then suddenly return to mental decency. Once a whore, always a whore.

 6. 16

  @15: [ dat is mijn argument. ]
  Dat is géén argument om hier dagelijks zonder enige aanleiding of actualiteit je gal over Corbyn te komen spuwen.

  [ dat hier bij de stalinisten blijkbaar ook zo is. ]
  Als stalinisten jouw oordeel is over de reageerders hier, tekent dat jouw blindheid op dat gebied.

 7. 20

  Alle anarchisten zijn socialist, maar niet alle socialisten zijn anarchist. Hoorde je wel eens, twijfel ik aan. Vind gewelddadige anarchisten weinig sociaal. En vraag me af of we daar een betere wereld mee krijgen. Als een betere wereld überhaupt mogelijk is. De mens verandert ten slotte niet. Ondanks al die maakbaarheidsplannen.

 8. 26

  @21 Ja, argumentloos omdat je koos om iemand voor Stalinistisch uit te maken in plaats van je positie te verduidelijken. Je verwijzing naar libertair socialisme zal je niet helpen. In het geval van synoniem voor anarchisme staat het alsnog voor een beweging die parlementaire democratie afwijst, en dus diametraal tegenover het sociaaldemocratie staat. In het geval van minarchisme ga ik je uitlachen voor rechtse libertarier. Jouw sociaal democratisch anarchisme is een synoniem voor poser, iemand die schermt met revolutie maar uiteindelijk een chickenshit conformist (like your parents) blijkt te zijn.

 9. 27

  @26: Tja jij maakt mij al jaren voor nazi uit of probeert mij daarmee in verband te brengen wat jij bij @17 ook weer doet. Dan moet je niet gaan jammeren als een ‘argumentloos’ balletje terug krijgt.

  Zelfde doe jij hier ook weer; van alle mogelijke opties kies jij minarchisme zodat jij mij kan uitlachen als rechtse libertarier. Of jij snapt werkelijk niet dat er meer is tussen hemel en aarde dan jouw communisme en (extreem) rechts, of jij speelt een triest spelletje.

  Ik bevind mij op het snijvlak van sociaal-anarchisme en sociaal-democratie; een sociaal-democratie die staat voor de grootst mogelijke persoonlijke vrijheid, voor alles en iedereen, en deze ook faciliteert. Een ideologisch hokje hiervoor heb ik nog niet gevonden.

  Jouw sociaal democratisch anarchisme is een synoniem voor poser, iemand die schermt met revolutie maar uiteindelijk een chickenshit conformist (like your parents) blijkt te zijn.

  Ik scherm niet met revolutie, ik sta voor evolutie. Revoluties worden altijd gewonnen door het tuig met de grootste bek die bereid zijn het meeste geweld te gebruiken. Revoluties eindigen op systemen die draaien op grove mensenrechtenschendingen, goelags en grootschalige slachtpartijen. Misschien vind jij het heerlijk om tot je enkels in het bloed van “de vijanden van het volk” te staan, ik dus niet.

 10. 28

  @27 Bij #17 maak ik je niet uit voor nazi. Ik gebruik het als voorbeeld van een oxymoron. Blijkbaar is dat een te groot woord voor je. Pak een woordenboek zou ik zeggen.

 11. 29

  @28: Voordat jij elitair probeert te doen met chique woorden kan jij beter eens leren lezen:

  of probeert mij daarmee in verband te brengen wat jij bij @17 ook weer doet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren