1. 2

  In dit alternatieve universum waar Donald Trump president is kan alles. Fearless conservative. MORE RESULTS. LESS TALK. NO EXCUSES! en vooral een keiharde trap in de gezichten van de nabestaanden van de slachtoffers van het schietincident in Las Vegas. Wil jij ook zo’n geweldige Bump Stock voor je semi-automatische aanvalsgeweer hebben? Registreer dan hier en vergeet niet op Michael Williams te stemmen in de gouverneursverkiezingen van de staat Georgia.

 2. 5

  @3 Kinderbescherming kan ook wel bij het grofvuil worden gezet, dat scheelt immers maar 0,04% dode kinderen in de ontwikkelde wereld, en slechts 0,003% wereldwijd. Dat zet duidelijk geen zoden aan de dijk…

 3. 6

  Mooi he, economische theorie. Als er tekort is aan iets, bijvoorbeeld arbeid, gaat de prijs ervan omhoog. Ehhhhh……..

  https://www.theguardian.com/business/2017/oct/18/real-wages-fall-despite-low-levels-of-unemployment

  Bijna alle basis aannames van mainstream economie worden nog steeds aangehouden in modellen van bv CPB. Hier wordt beleid op gemaakt. Terwijl veel belangrijke theorieën al lang ontkracht zijn. Trickle down? Mens als rationeel wezen? Ik vind dat met de komende verkiezingen alle partijen die hun programma laten doorrekenen door het CPB moeten worden uitgelachen. Je laat je programma toch ook niet nakijken door de Rooms Katholieke kerk op echtheid?

 4. 7

  @3/@4: uit datzelfde artikel: Overigens leunt de 0,0003 graden op een nogal wankele opeenstapeling van aannames

  Zoals gewoonlijk de gebruikelijke stemmingsmakerij met halve waarheden en hele leugens van Le Redoutable. Sargasso, #doeerwataan.

 5. 9

  @2: Onbeschoft, asociaal en opzettelijk kwetsend is het nieuwe politiek correct. Je telt pas mee als je figuurlijk graven loopt te schenden (en dan het liefst die van een gediscrimineerde minderheid). Geldt niet alleen aan die kant van de plas trouwens.

 6. 10

  @9

  Nu we het er toch over hebben: in your face hypocriet is er nog zoëentje.

  “I stand [for the] national anthem.” staat op het shirt van deze gast die vermoedelijk niet van knielende negers houdt.

  [img]https://i.imgur.com/5mdXofm.jpg[/img]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren