1. 7

  https://www.rijnmond.nl/nieuws/162477/PVV-doet-definitief-mee-in-Rotterdam
  Waarvan.. waarom??
  “Geert Wilders presenteert donderdag de Rotterdamse lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart. Dat gebeurt op straat, bij de Essalam moskee.”

  En dit dan toch weer aardig is:
  https://www.rijnmond.nl/nieuws/162482/Imam-over-PVV-voor-de-deur-Koffie-en-koekjes-staan-klaar
  “Wij benaderen die actie positief. Wij zorgen in ieder geval dat de koffie en de koekjes klaar staan.” Dat niet iedereen even positief zou kunnen reageren op de bijeenkomst vlak voor de moskee begrijpt Karrat ook.”

 2. 9

  @7: “waarom??”
  Wilders heeft nogal een stunt nodig, want in Rotterdam moet hij optornen tegen Leefbaar Rotterdam en de FvD die ter plekke de handen ineen slaan. De reactie van die imam komt dus niet zo goed uit, maar misschien neemt Wilders wat hamlappen oid mee, om de moslims alsnog te provoceren voor maximaal effect.

 3. 10

  @9: Waarschijnlijk gaan bezorgde burgers met behulp van de politie die moskee gewoon omsingelen, afsluiten en barricaderen. Dus krijgen die extreme moslims die hamlappen niet eens te zien.

 4. 11

  @3: Logisch dat jij meteen zoiets roept, maar het is een gegeven dat het een bommetje in wielerland is. Gezien de concentratie is het maar de vraag of Sky er zich ook deze keer uit weet te lullen (zoals ze dat tot noch toe wel gelukt is).

 5. 12

  @11: Waarom die drukte? Het is toch al jaren algemeen bekend dat de enige wielrenner die geen doping gebruikt die ene vader is die op zaterdag met zijn zoontje een rondje gaat fietsen? De rest van de orgaandonoren heeft wel vrije uitloop, maar is allerminst biologisch.

  Het is problematischer dat voor een zoveelste ritje van die beroepsjunkies keer op keer de schaarse wegen in het Heuvelland worden afgesloten en er zelfs monumentale eiken worden omgezaagd omdat de TV-camera anders geen goed zich op de finish heeft.

 6. 18

  @15: De hoeveelheid die hij heeft gebruikt, is geen astmamedicatie meer, maar een anabool, dus in die dosis mag hij het niet gebruiken.

 7. 19

  @15: Volgens een sport medicus op de radio zou je zo iemand uit de rit moeten halen als die zoveel van dat astma spul nodig heeft om uberhaupt te kunnen fietsen. Die hoeveelheden die hij gebruikte waren schijnbaar zo hoog dat normaal gesproken zo iemand tijdelijk wordt opgenomen en wordt behandeld voor astma aanval. Zelfde voor gewrichtsontstekingen waar men dan een attest voor krijgt om wel cortizone spuiten er in te zetten. Deze man was redleijk stellig; als je zo “geblesseerd” bent meot je uit de koers worden gehaald, net als bokser technische ko kunnen krijgen. Lig je weliswaar nog niet helemaal plat maar is het onverantwoord medisch gezien om nog door te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren