1. 1

  Best wel veel van die beesten op zo’n relatief klein oppervlak.

  https://thebarentsobserver.com/en/arctic/2017/11/more-200-polar-bears-assembled-russian-arctic-beach

  The unique sight was made as the number of bears on the Wrangel Island, as well as other Arctic archipelagos, is rapidly on the increase. A key part of the reason is the melting ice which forces to animals to retreat to solid lands. A Russian-U.S research expedition to Wrangel this fall counted a total of 589 polar bears on the island. That is a new record, the local nature reserve informs.

 2. 6

  @5: en als een moslim een vrouw geen hand wil geven (zie die imam die Verdonk de hand weigerde te geven) dan is het land te klein en is men niet aangepast. Ik geef vrouwen geen hand, maar pak ze altijd vol bij de tiet, zodat er geen enkele misverstand is dat ze zojuist zijn aangerand. Prettig voor beide kanten, misverstanden zijn vaak zo ongemakkelijk.

 3. 8

  @1: Ook wel symbolisch, aangezien de laatste mammoeten zich ook op Wrangel verzamelden om uit te sterven.

  Ik blijf het à propos een fascinerend idee vinden dat op Wrangel de laatste mammoeten nog leefden terwijl in Egypte de piramides al gebouwd waren.

 4. 11

  In de VK, ondertussen, wankelt May nog een beetje meer dan eerder. Een minister die over ontwikkelingswerk gaat staat op het punt ontslagen te worden vanwege stiekeme bijeenkomsten met allerlei belangrijke Israeliers, waaronder Bibi himself. Verder nog een verzwegen bezoekje aan een ziekenhuis op de Golan-hoogvlakte (tegen alle protocollen in) en pogingen om stiekem ontwikkelingsgeld aan het Israelisch leger te doen toekomen.

  May beweert net iets te hard dat ze van niets wist, maar die positie lijkt steeds lastiger te handhaven. Het volk toeliegen is toegestaan, maar dat moet dan natuurlijk niet uitkomen. Met alle Brexit-struggles en alle #metoo-perikelen, kon ze dat er ook nog wel bij hebben. Of niet dus.

  https://www.theguardian.com/politics/live/2017/nov/08/priti-patel-secret-israel-meetings-politics-live

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren