1. 6

  Bon. De veilingmeester kan dus ook neuken – misschien heeft hij er wel een speciaal appartementje voor. Hij had imho zijn beste tijd vóórdat hij een keertje mee mocht bilderbergen en daar wellicht een hypnosepoeder in zijn koffie kreeg.

  Zullen we het nu weer hebben over dingen die er echt toe doen, zoals de dividendbelasting, het mislukken van de participatiewet, stakingen bij de politie of wat er over twee weken in dat koffertje zit?

 2. 8

  @2

  Maar Henk toch….TPO. Je gooit je goede naam te grabbel. Vertel op een verjaardag nooit dat je de telegraaf leest of dat je op TPO of Geen Stijl in logt. Tip: midden in de nacht, met de gordijnen dicht, als iedereen slaapt, dan kan je er wel gluren. Even snel onder een doek of zo;-)

 3. 10

  @8:
  Eerlijk gezegd kwam ik die TPO link tegen op Google-nieuws; had er nog nooit eerder iets van gelezen.

  Gezien de indruk die A.P. op mij maakt, heb ik de neiging e.e.a. te geloven; noem het bevooroordeeld.
  ;-)

  N.B.
  De Telegraaf (+aanverwante troep) zit in mijn familie al sinds W.O. II al in het verdomhoekje.

 4. 11

  @10

  Ik beken dat ik op 15 jarige leeftijd de Telegraaf heb gelezen.
  Dat is dan ook zo’n beetje het niveau van Telegraaf en aanverwante troep; puberaal.

 5. 14

  @12: Mjah ‘ ‘Maar er is toch wel een cyberafdeling die de foto’s moet kunnen vinden?’ . Toont ook wel een beetje het niveau van in de werkelijkheid staan.

 6. 17

  Telegraaf is niets mis mee. Gewoon selectief lezen, net zoals in de VK of Trouw ook artikelen staan die je beter kan overslaan. Telegraaf heeft economisch nieuws wel aardige dingen. En omdat het de meest gelezen krant is ook de meeste invloed. Dus ook al zou je er niet mee eens zijn, weet je wel ‘wat er leeft’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren