1. 6

  @4: Wat is dit nu weer voor achterdochtig tjirpen ;) Overigens kende ik een historicus die een kloek boek over Thorbecke heeft geschreven en die bewondering had voor Fortuyn, maar zijn islam-geouwehoer niet accepteerde. Nee, niet een Fortuynist, dank je.

 2. 7

  @3

  I do not want to see him anywhere near Downing Street, but Farage comes from a recognisable strand of jovial British conservatism that put the BNP out of business

  Meh, daar had de BNP weinig hulp bij nodig. Extreemrechts heeft sowieso de neiging om zichzelf van binnenuit op te blazen, en de PVV is daar geen uitzondering op. Ben best benieuwd hoeveel eenmansfracties en splinterpartijen de volgende regeringsperiode zal opleveren op rechts.

 3. 8

  Gezocht: Nederlandse intellectueel/schrijver die Thierry Baudet, Paul Cliteur, Frits Bolkestein etc. verbaal net zo kan aftuigen als Gore Vidal dat ooit met William F. Buckley deed.

 4. 16

  @15 “het”? Ik ben mij van geen extreemlinks parlementaire partijen bewust in Nederland die uberhaupt meedoen aan de verkiezingen. Radicaal links beweegt zich voornamelijk buitenparlementair. Maar blijkbaar weet jij meer? Of is het gewoon zo’n rechtse stuip om ‘maar hullie doen het ook’ te roeptoeteren?

 5. 17

  @16.

  Hahaha, je mag je eerst wel eens afvragen wat onder extreem-links precies valt. Ik denk dat dat bij jou anders is dan mainstream. In Nederland hadden we vroeger zoveel partijen op de linkerkant, die werden dan ‘klein links’ genoemd, niet zoals ‘kleine rechts’.

  Maar goed, waarom lukt het dan wel extreem-rechtse partijen als je daar de PVV onder rekent wel. En dat lukt bij extreem-links alleen in Griekenland, als je dat extreem-links mag noemen natuurlijk.

 6. 18

  @17 Leuke ontwijkingsmaneuvre. Maar noem nou een dat extreemlinkse partijtje dat vlak voor de verkiezingen uit elkaar viel, want ik ruik stierenstront.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren