1. 1

  Toen ik mijn dochters clipjes liet zien van een razende en tierende Brett “I Like Beer” Kavanaugh tegenover de Senate Judiciary Committee, zei mijn jongste: “Die man is niet helemaal stabiel.”

 2. 3

  @1 Hij refereerde nog nèt niet naar ‘pizzagate’, wat een figuur. Maar hij heeft hiermee zich netjes gekwalificeerd voor rugdekking van het witte huis, want dat FOX news optreden vond Trump maar zwak. Pitbulls wilt ‘ie, die 2x zo hard terugslaan en de achterban lekker opzwepen, zoals Giuliani. We hoeven ons in ieder geval niet meer af te vragen hoe onafhankelijk hij zich op zal stellen mocht hij hij beëdigd worden.

  Ik ben benieuwd hoe het afloopt, Trump sorteerde er de laatste dagen alvast op voor dat hij straks kan lekker mauwen dat de GOP senaatsfractie de boel heeft vernacheld, mocht hij het niet redden, maar Kavanaugh stond dan ook voor een reden niet op hun shortlist met voorkeurskandidaten…

  Het zoveelste symptoom van een politiek stelsel dat op haar laatste benen loopt. De enige vraag is wie straks het licht uit doet.

  @2 De factie die regime-change nastreeft is vanzelfsprekend niet de factie die zijn oren laat hangen naar wat het Kremlin wilt. Hetzelfde geldt natuurlijk voor zo’n beetje het hele kabinet overigens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren