1. 1

  Het is een bewezen feit dat Taylor Swift in het geheim een nazi is. Ze wacht alleen op het moment dat Donald Trump aan de macht komt en het veilig is om haar Arische plannen bekend te maken. Waarschijnlijk zal ze worden uitgehuwelijkt aan de zoon van Trump, en zullen ze gekroond worden tot de koninklijke familie van Amerika.”

  https://www.vice.com/nl/read/de-arische-popkoningin-hoe-taylor-swift-een-idool-werd-voor-neonazis-322

  Buikpijn van het lachen.

 2. 9

  @8.

  Maakt niet uit, er zijn teveel mensen die werken en niets krijgen. Dat het onder bijzondere bijstand valt zal de apathische mensen een rotzorg zijn.

  Het is precies zoals Noam Chomsky zegt in Requiem for America: zet de mensen tegen elkaar op. Dan hoeven de 1% zich geen zorgen te maken.

 3. 12

  @9:
  Bedoel mensen met een hypotheek van 4 ton die alleen maar “hypotheeksubsidie” krijgen.

  Over niet al te lange tijd werkt er zo goed als niemand meer.
  Op een paar echte IT-ers na, die nieuwe robotsoftware maken.

  Oefen maar vast in wat solidariteit:
  Misschien ben je er binnenkort zelf van afhankelijk en anders je nageslacht wel.
  :-)

 4. 17

  @16.

  Ja, want mensen zoals jou lezen dat graag en zien niet dat het een uitzondering is als je het vergelijkt met de andere gegevens die erbij staan.

  Wilders zag ik zoals verwacht als weer lachend op tv, hij geeft geen keutel om de uitkeringsgerechtigden, maar ja, weer twee zetels eventueel krijgen, plus het wantrouwen tegen de andere partijen verhogen, dat laat ie natuurlijk niet voorbijgaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren