1. 4

  @1: yeah right, das geen werk wat die vent doet, het is een hobby, beetje part-time in grote voertuigen rondcruisen…prima dat hij het doet maar valt toch echt onder betaalde hobby sfeer. Zijn echte geld verdient hij met: ”Naast zijn werk als buschauffeur runt hij ook een bureau dat adviseert over veiligheidsvraagstukken en cybercrime.”.
  Komt een beetje over als een stukje propganda naar de mensen toe om zijn ietwat besmette blazoen op te poetsen….(want ja, hij kampeert ook als enige VVD-er, oh ohoh wat is ie toch gewoon gebleven…zucht)

 2. 5

  @3 Moeilijk, moeilijk, maar ik stem op het maisbrood, want die zag ik echt niet aankomen, terwijl ik dat sporadisch toch wel eet. (waarom ook? mais is toch niet zo duur?)

  Maar de andere voorbeelden zijn ook wel erg, behalve die ketjap dan. Ketjap manis hoort gewoon grotendeels suiker te zijn, dat is bij de echte indonesische merken ook het hoofdingrediënt, en dat het bij ene merk dan wat meer of wat minder is en sommige mensen meer lekker vinden, maakt dan echt niet zo veel uit. Er wordt ook geen gezondheidsclaim gemaakt of zo. Ketjap is ook een ingrediënt dat je maar met mate gebruikt, je kunt het wel met cola vergelijken maar je drinkt niet zo een blikje ketjap leeg. Beetje domme paniekzaaierij.

 3. 6

  @1: Is dan gelijk wel de enige VVD-er die eerlijk werk doet.

  @4 Denk dat zijn bedrijfje nog niet zo best loopt. Misschien kan hij beter in belastingadvies en/of recycling stappen. Papier raakt hij immers zo kwijt.

 4. 7

  @3: Die gojibessenzap met 90% appelsap is eigenlijk wel begrijpelijk. Gojibessensap puur lijkt mij behoorlijk smerig. Die hebben ze voor de proefpanels net zolang aangelengd tot de proefpersonen op zijn minst geen gezichtsspierkramp meer kregen. In de meeste bessensappen van exotische en anderzijds supervruchten is appelsap op die reden het hoofdingrediënt (zelfs in frambozensap).

 5. 9

  @5: Die kalfsleverworst is anders het ergste, want 0% kalfslever (het lijkt haast wel kipstuckjes). In de rest zit tenminste nog wel iets van het product dat de productnaam voert, daar worden alleen grotere hoeveelheden gesuggereerd.

 6. 10

  @6:
  Ik denk dat zijn bedrijf meer dan uitstekend loopt. Er is een groot netwerk in het bedrijfsleven dat er belang bij heeft dat VVD-ers goed verzorgd worden (tijdens en) na hun carrière als politicus.

  Kan dit een stunt zijn van Connexxion waar Teeven een meer dan gemiddeld buschauffeur salaris voor ontvangt?

 7. 11

  @9 Ja misschien objectief, maar kalfsleverworst heb ik nog nooit gegeten dus daar voel ik me niet echt door opgelicht, en bovendien lijkt het een beetje standaard te zijn bij kalfsleverworst dat er niet of nauwelijks kalfslever in zit:
  https://www.ah.nl/producten/product/wi40265/ah-kalfsleverworst#ingredienten
  https://www.jumbo.com/jumbo-kalfsleverworst-met-varkensvlees-dagvers-ca-250g/186172KGR/
  dus niet echt een fout van de aldi specifiek.

  En het is ook typisch zo’n product waarvan ik me, als ik het zou kopen, meteen af zou vragen hoeveel kalfslever (duur ingrediënt) er nou echt in zit, en het etiketje zou lezen, terwijl ik er bij maisbrood blind van uit ga dat dat ook grotendeels van maismeel (goedkoop ingrediënt) gemaakt is.

 8. 13

  @12: Een min vanwege wederom Corbyn bashen. We weten nu wel dat je hem niet leuk vind. Een min vanwege die site, die zeer politiek gekleurd is en een min om uit het verband getrokken quotes te presenteren als een verontschuldiging voor Milosevic.

 9. 14

  @3: Ik heb maar gestemd op het citroenconcentraat (0,2 x geconcentreerd). Als het waar is dat het hier om 5 x verdund citroensap gaat, dan is een citroen bij diezelfde Aldi en waar je evenveel citroensap uithaalt, maar dan verserder, dus goedkoper.

 10. 15

  @13: Corbyn heeft een geschiedenis van apologie voor bloedige dictators; Poetin, Assad, Iran, Venezuela, Milosecic, etc.

  Mensenrechten zijn voor dat links van jou natuurlijk leuk voor jezelf en om joden te bashen, de rest moet gewoon zijn of haar bek houden.

  Order-order neemt heel de politiek onder de loep, niet alleen Labour.

 11. 16

  @15: Alle namen die je daar noemt en in verbinding brengt met Corbyn zijn bijna alle via uit zijn verband getrokken citaten of citaten die jaren geleden opgetekend zijn.

  Dan heb je gewoon een blinde haat!

 12. 18

  @1: @2: Het lijkt mij een propaganda-actie van Teeven.
  Het is ook geen volledige baan hè.

  Ik ben wel benieuwd wat hij zeggen zal als hem een volledige baan als buschauffeur aangeboden wordt.
  WW-gerechtigden mogen aangeboden werk niet weigeren.

 13. 19

  @18: Toch knap dat iedereen hier nog serieus reageert op #1. Is iemand die het heeft over “werkelozen” die zich te goed zouden voelen voor een “eenvoudige baan” al die aandacht wel waard?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren