1. 1

    Kelly, die nadrukkelijk nooit het omkomen van zijn zoon heeft gepolitiseerd, gebruikt dit nu om Trump van alle mensen van kritiek te beschermen. Ongelooflijk.

    Kijk, dat Trump het goed bedoelde snapt iedereen wel, en dat hij wellicht niet zo welbespraakt is dan zijn voorgangers dat mag, maar om nu het land de les te lezen over offers, plicht en zeden puur en alleen omdat je dienstplicht ontlopende viespeuk van een baas de woorden “sorry, ik heb het wat onhandig gezegd maar leef mee met de nabestaanden” niet over zijn lippen krijgt? Ongelooflijk.

    Vorige week was hij nog de man met scrupules die een vervelende klus klaart omwille van landsbelang, maar nu is hij de zoveelste zoutloze apologeet van het kabinet.

  2. 6

    @5: Het is in het boek Good Omens van Terry Pratchett en Neil Gaiman dan ook een van de ruiters van de Apocalyps, samen met ‘War’, ‘Famine’ en ‘Death’. Oorspronkelijk zat ‘Pestilence’ in het zadel, maar die was na de ontdekking van penicilline met pensioen gegaan en had het stokje doorgegeven aan ‘Pollution’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren