1. 5

  Extreem links geweld, er zijn nog mensen die daar op kikken. Sneu hoor. Dan moeten we maar de politiestaat nog meer invoeren, daar houden rechtse mensen van.

  En de politie moet er op kunnen slaan, met gummiknuppels, en de honden er op af sturen. Op dat links langharig werkschuw tuig. Want dat zijn linkse mensen. Vrijdagmiddag is begonnen. :-)

 2. 7

  Kan je weer zien hoe sensatiekrant Telegraaf en hun vrienden bij Powned weer eens aan bezig zijn voor de domrechtse medemens:

  POL_ZAW
  ‏@POL_ZAW
  Bericht Telegraaf dat ‘treitervlogger’ betrokken was bij vechtpartij is onzin. Feit niet gecheckt voor publicatie

 3. 8

  @7: blijft staan dat het gedonder in Zaandam veel te lang toegestaan is. Zo’n burgemeester lult zich er nu weer uit terwijl een raadslid werd bedreigd en er niets werd ondernomen.

 4. 11

  @4: Je zou die jongens en meisjes in Parijs het volgende voor kunnen houden: als je maar lang genoeg wacht op de oever van de rivier, zie je vanzelf het lijk van je vijand voorbij drijven. Daar zijn genoeg aanwijzingen voor. Zie ‘de verborgen eurocrisis’ in NRC 10/9, Heiner Flassbeck recent over de statistische larie over economisch herstel en de export van werkloosheid van Duitsland en Nederland, Dijsselbloem in zijn motivatiebrief als eurovoorzitter etc. etc. Geen links, rechtse wespen zoals jij lezen alleen wat hen uitkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren