1. 4

  Jaja, er is minder sociale samenhang omdat “mensen uit sommige andere culturen sowieso meer op zichzelf zijn, in zijn geval vooral Afro-Amerikanen en latino’s”
  Ik weet niet of we daar dan weer zo blij mee moeten zijn.

 2. 5

  @2

  Het echte punt is natuurlijk de vele afgestane taps. Niet de persoon die deze afstond, ook niet ‘het lek’. Nee, informatie verstrekt aan. Dat is het punt.

  @3
  Daar maak je m.i. een inschattingsfout. Dat er overlap bestaat tussen beide (is mij) al jaren overduidelijk. De verkeerde informatie uit/van dit onderzoek is nog overal te vinden en deze zal ongetwijfeld nog vaak opduiken. En dan met name in & via debielrechtse kringen.

 3. 6

  @2: van Miltenburg kan het ook zelf uitzoeken.
  Vanmiddag om half vijf laat ze iedereen naar huis gaan behalve de fractievoorzitters. Die moeten nablijven totdat degenen die gelekt heeft zich meldt.
  Maar dan lijkt de Tweede Kamer wel een beetje op een middelbare schoolklas…

 4. 8

  @4

  Jij gaat hele dagen bij al je buren op visite? Nee, hè?! Je bent niet op de hoogte van evt. participatie (mate waarin) van deze groepen. Je lult dus weer eens compleet uit je nek.

 5. 9

  @8:

  Het is een quote uit jouw bron vriend.
  Daarnaast is mijn persoonlijke ervaring niets-zeggend in deze. Ik kom elk jaar een paar weken in de VS, daar ontmoet ik enkel vrienden en familie en weinig afro-amerikanen en latino’s.

  Daarnaast was mijn reactie anders bedoelt dan jij hem interpreteert. Namelijk of het soms goed is om dat soort dingen te weten.

  Met andere woorden, rot lekker op hijgerig ventje.

 6. 11

  Daarnaast was mijn reactie anders bedoelt dan jij hem interpreteert. Namelijk of het soms goed is om dat soort dingen te weten.

  Toch nog even verder hijgen, hoor.

  Dank voor de verduidelijking.

  @10
  Zeker wel, en die reactie ( @4 ) was op meerdere wijzen te lezen.

  Heb jij verder nog wat te hijgen? :-]

 7. 14

  @13
  Ik kan je persoonlijk verzekeren dat het zeker geen pretje is wanneer je hele huis staat te schudden.

  Die gaskraan moet z.s.m. dicht en de rest van Nederland gaat zich maar eens volledig focussen op betere en meer veilige energiebronnen, zoals zonnepanelen/ wind/ geo-thermiek enz.

  Gas om te koken en verwarmen is al jaren niet meer nodig. Bedrijven en andere grootverbruikers passen zich eindelijk maar eens aan. Alternatieven zijn er plenty.

  Ik wil namelijk niet dood onder het puin komen te liggen. Jij wel?

 8. 15

  @14: ik kook al 16 jaar elektrisch en douche met koud water. Ik doe liever een warme trui aan dan dat ik de thermostaat hoger zet. Kortom ik ben je bondgenoot.
  Het maakt mij overigens niets uit waar ik onder lig als ik dood ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren