1. 3

  Er beweegt weer wat in Yuri-gate.

  Het opmerkelijkst vind ik het argument van zijn trainer om de rechterlijke uitspraak niet te willen accepteren. De sportbond en trainer als politie, advocaat en rechter. Een soort inquisitie.

  Had Yuri een persoonlijk contract met de bond? Dat is een wel vaker gehanteerd middel/principe om afspraken vast te leggen (in probleemgevallen). De hamvraag is voor mij: heeft hij afspraken geschonden en hoe zwaar moet dat wegen.

  Ben benieuwd naar het vervolg.

 2. 5

  De Nederlandse aardgasproduktie was in mei 2016 hoger (!!!) dan een jaar eerder: 4,1 miljard m³ tegen 1,9 miljard m³ in mei 2015.
  In mei 2016 importeerde Nederland 3,8 miljard m³, net ietsje meer dan de uitvoer van gas (3,6 miljard m³). Nederland wordt langzamerhand een netto-importeur van aardgas, zoals de meeste landen in Europa. Bron: JODI Gas World

  [img]https://cassandraclub.files.wordpress.com/2016/08/schermafbeelding-2016-08-12-om-09-16-19.png[/img]

 3. 6

  Zeg Hans, ik krijg met jouw energieberichtjes steeds meer het gevoel alsof ik naar het weerbericht zit te luisteren. Elke dag regent het wel ergens harder dan elders. Zou het niet de moeite zijn om al deze korte shots, waar vaak heel veel willekeur in de keuze zit, samen te vatten in een artikeltje voor Sargasso?

 4. 7

  @6: goed idee, Frank. Ik heb al een paar artikelen ingestuurd, maar de huidige Sargasso-redactie reageert niet eens op mijn mailtjes.

  Er worden in NL steeds meer gasloze, energiezuinige huizen gebouwd. In sommige nieuwbouwwijken worden niet een gasleidingen gelegd. Dat heeft natuurlijk te maken met het opraken van het aardgas. Ik ga er een mooi 500-woords-verhaal van maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren