1. 1

  Reactie van Trump op het lekken van het volledige CIA-cyberarsenaal door Wikileaks:

  Niet dat ik nou zo’n grote CIA-vriend ben, maar je zou van een POTUS toch op z’n minst een ‘foei dat mag niet hoor’ verwachten?

 2. 2

  @1 Je bedoeld die CIA die diverse onderzoeken tegen hem hebben lopen?

  Wikileaks is een filiaal van het Russische propagandanetwerk, het zou mij niets verbazen als deze “lekken” een rookgordijn zijn om de innige banden tussen Trump en het Kremlin te verdoezelen. Ze geven hiermee Trump een handvat om de FBI top te ontslaan als ze te dichtbij de waarheid komen.

  https://www.theguardian.com/media/2017/mar/07/wikileaks-cia-documents-us-russia-conflict

 3. 3

  @2: Die CIA waar Trump zo’n ongelofelijk groot respect voor had, inderdaad:

  https://www.youtube.com/watch?v=O8lQZKJVxbs

  [The dishonest media] sort of made it sound like I had a ‘feud’ with the intelligence community. […] It is exactly the opposite.

  Met ‘daverend applaus’ van de CIA-gemeenschap: http://www.cnsnews.com/news/article/susan-jones/trump-cheered-applauded-cia-employees-he-was-well-received-intel-chair-said *kuch* (Let vooral op hoe het woordje ‘applause’ honderd maal voor komt in dit artikel. Ik denk dat Trump zijn onderbroek moest verschonen bij het lezen ervan.)

  Trump maakt zich ondertussen ook al schuldig aan ‘obstruction of justice’, een van de belangrijkste aanklachten waarmee Nixon ten val werd gebracht:

  https://www.nytimes.com/2017/03/09/opinion/how-trump-undermines-intelligence-gathering.html

  Poetin’s grootste doornen in zijn oog, de U.S. State Department, én de CIA worden compleet uitgehold. Ondertussen kun je vanuit Sarah Palins raam Poetin zien zwaaien met een videocassette met een label ‘«Трuмп» Видео’.

 4. 6

  @1: Wat @2 zegt; Russische desinformatie om de aandacht af te leiden van de maffia banden tussen Trump en Putin.

  WikiLeaks seems to have a playbook for its disinformation campaigns.

  -The first step is to dump many documents at once — rather than allowing journalists to scrutinize them and absorb their significance before publication:

  -The second step is to sensationalize the material with misleading news releases and tweets.

  -The third step is to sit back and watch as the news media unwittingly promotes the WikiLeaks agenda under the auspices of independent reporting.

  bron: https://www.nytimes.com/2017/03/09/opinion/the-truth-about-the-wikileaks-cia-cache.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren