1. 4

  @3.

  Verkiezingsretoriek. Net zoals het CDA ineens heeft bedacht dat als je voor de 2e x in de fout gaat, er dubbel gestraft moet worden.

  Het maakt alleen uit als ze volgend jaar weer een kabinet moeten vormen, wat er precies in de verkiezingsbeloften staat, en dan kunnen ze zeggen na de onderhandelingen: ik heb overal een beetje gekregen, maar niet dit en dat. En dan is de kiezer weer boos. Ook de niet-kiezer overigens, want die is weer bevestigd in zijn gelijk, denkt ie.

 2. 7

  @5.

  Maar dat is in het belang van het vestigingsklimaat in Nederland. En daar vloeien allemaal mooie zaken uit voort voor de burgers. ;-)

 3. 9

  Col. Lawrence Wilkerson’s tell-it-like-it-is n.a.v. Mike Pence vs. Tim Kaine: wrong’s en right’s over Iran; Irak, ISIS, ‘burgeroorlog’ in Syrie, de hele rotzooi in de west-Aziatische regio als resultaat van de politiek van G.W.Bush, Dick Cheney aangemoedigd door cheerleaders als Mike Pence destijds (wacht even, Trump was toch altijd faliekant tegen de invasie in Irak – AF); de eenvoudige wijze waarop Vladimir Putin telkens weer profijt weet te trekken van de opeenstapeling van strategische blunders van de Amerikanen; de waanzinnige staatsschuld van de VS; kranten als The New York Times en The Washington Post die niet meer weten wat factschecking is om te eindigen met de opmerking dat de meeste democraten en republikeinen in Washington gevaarlijke idioten zijn.
  http://therealnews.com/t2/index.php?option=com_content&task=view&id=31&Itemid=74&jumival=17378

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren