1. 5

  @3: Dit is feitelijk de enige leverage van betekenis die de Britten hebben in de Brexit-onderhandelingen (oké, Ierland kan nog gechanteerd worden met dreigementen om uit het Goede Vrijdag akkoord te stappen). Daarom moet dat af en toe onder de aandacht komen.

 2. 7

  Eens met de visvijvers, waardeloos idee. Dierenmishandeling. Hoewel het toch weer anders is dan met vissen in het wild. Dat vind ik erger. Deze visvijver vissen zijn bij voorbaat na uitzetting al de pisang.

 3. 8

  @7: [ vissen in het wild. ]
  Als het doel is de vis te eten heb ik er niet zo’n moeite mee en ga er van uit dat de vis nog een leven heeft gehad.

  Maar als ik nu ’s nachts een bolletje voer aan een haak en touw een donker weiland inschiet, en ik heb beet en haal met mijn 4×4 een koe, schaap of paard binnen, moet ik die dan weer terugzetten?

 4. 9

  In NRC vandaag Pechtold met oktober congres weg. Vraag wordt dan: wie is opvolger?

  NRC zegt dat Pechtold meerdere fouten heeft gemaakt waarmee hij beschadigd is: privé vlucht met zakenman naar Oekraïne, appartement in Scheveningen, affaire met vrouw in Meppel.

  Heerlijk als hij weg is met zijn pendante betweterige stemmetje, ondertussen alleen maar machtsgeil, en veel opgeven om alleen maar mee te kunnen regeren.

 5. 11

  Die Pechtold is eigenlijk een hele aardige vent. Doet veel voor mensen. Doneert veel aan goede doelen. Schijnt ook nog eens heel aardig te zijn, als je hem in het echt meemaakt. Helemaal niet zo kwaad ook, die D66-partij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren