1. 2

  @1: Maar nooit een uitleg. Nooit een sommetje van wat er dan niet geschaft wordt. Is het probleem geografisch, is Zweden gewoon te klein? Sommetje graag. Is het probleem economisch, is Zweden gewoon te arm? Sommetje graag. Is het probleem sociologisch, zwicht men voor xenofobie?
  Daarbij, waarom altijd die “smirk” bij rechts? Trots op eigen/westers onvermogen?

 2. 4

  @3: Nou, ik bedoel vooral juist dat zelfvergenoegde dat tussen de regels door klinkt. Kijk, volgens mij heb je twee soorten “zie je wel” mensen.
  De eerste soort zegt iets in de trant van:”…blablabla, al sinds de jaren zoveelzoveel waarschuwen wetenschappers voor de effecten van….., en nu zien we dat terug hierenhier in”.
  De tweede soort heeft een soort schoolpleinmentaliteit a la:”zeijiktochzeijiktoch, nanananana”.
  De eerste soort kan ik wat beter hebben dan de tweede, laten we maar zeggen.
  Maar het is juist die tweede soort die zo schel weerklinkt in menig rechtse “mening”. Zo ook hierboven. Wat wil le Retourable nou precies?

 3. 8

  Eigenlijk is Sargasso toch wel een beetje laf geworden.
  beetje braaf. Beetje dom?

  Remember, remember, the fifth of November!
  The Million Mask March. Hier de foto’s. Tag #MMM2015
  Assange wordt hier behoorlijk doodgezwegen.

 4. 9

  @8 Schattig. Anon neemt het op tegen het grootkapitaal(?). Nou ja, liever dit dan bongo drummende hippies zullen we maar zeggen, maar dan ook alleen maar uit een esthetisch oogpunt. Ik kan wel raden hoeveel er op de dam stonden.

  Als Assange ergens een aanbod voor asiel krijgt dan lezen we er vast wel over, en als we iets interessants gemist hebben dan klik ik graag op je linkjes in het café.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren