1. 1

  Goedemorgen, allemaal. Ik geef een rondje.
  Shell stopt met het boren naar aardolie in de Chukchi Zee ten noorden van Alaska. Fantastisch nieuws: de miljoenen vaten olie, die daar in de grond zitten zullen voorlopig niet gewonnen worden (en waarschijnlijk nooit).

  Nu begint het aftellen voor de Trans-Alaska-pijpleiding.
  Als er ’s winters te weinig olie door die pijpleiding stroomt dan bevriest de olie en wordt de pijpleiding geblokkeerd. Als dat gebeurt, dan zal ook de oliewinning in Prudhoe Bay stilvallen en zal er nog meer olie voor eeuwig in de aardkorst blijven.

 2. 3

  Iedere NLer wil graag een azc in de buurt hebben na deze berichten.

  Jongste dochter zojuist opgepikt bij het politiebureau in Almere. Drie grapjassen uit het plaatselijke asielzoekerscentrum begrijpen nog niet zo goed dat Nederlandse vrouwen het niet zo prettig vinden om na een avondje stappen aangerand te worden.” Een andere moeder zegt dat haar 17-jarige dochter eveneens is aangerand door ‘dezelfde groep mannen’.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24545925/__Twijfels_over_aanranding__.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=facebookpage

  Het woord ‘twijfels’ zegt de meeste lezers niet zoveel, want voldoet aan diskwalificatie ‘hormonenbommen’.

 3. 5

  @2: Dat kan natuurlijk geen toeval zijn. De constructie is weergaloos fantastisch. Om het nog maar niet te hebben over de weergaloze videopresentatie van deze mop.

  Om kort te gaan: ongelofelijk.

  Of ben ik nu weer eens in de maling genomen?

 4. 7

  @3: Makkelijk op te lossen, direct procedure stoppen en met een gammel bootje terug de zee opsturen, moet je eens zien hoe snel het is afgelopen.

 5. 10

  @7: “met een gammel bootje terug de zee opsturen, moet je eens zien hoe snel het is afgelopen.”
  Interessant idee. Doen we dat ook met alle Nederlandse aanranders? Ik had altijd al gedacht dat jij wel te porren was voor de herinvoering van de doodstraf.

 6. 14

  @13: Doe nou niet ineens alsof je achterlijk bent, want “met een gammel bootje terug de zee opsturen” komt de facto toch behoorlijk dichtbij een doodstraf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren