1. 7

  Ik vond ’t ook geen juweeltje, en wetenschappelijk accuraat is de film ook al niet. Soms zeg ik dingen gewoon om postmodern te zijn.

  Die beeldflitsen van die wetenschappelijk accurate hel, waar #1 er hashtag 1 van is, vond ik denk ik het beste aan de film.

 2. 8

  @7: en laat nu net die visions of hell-deel in de oorspronkelijke versie van de film een stuk langer en een stuk explicieter zijn geweest. Helaas wilde de studio het wat minder goor hebben en is dus het grootste deel eruit gehaald voor de release van de film en zijn de verwijderde beelden verloren gegaan, dus een ongekuiste versie is niet meer mogelijk. Aldus regisseur Paul WS Anderson.

 3. 10

  Ik krijg eerder een reeks deja-vugevoelens bij die film, zoals bij die Hellraiserachtige taferelen. Maar ook als Elrond computerpanelen uit een muur begint te trekken in een gangetje met lichtgevende muren…

  [img]https://i.imgur.com/LFwkYMe.jpg[/img]

 4. 11

  Vandaag is nogmaals duidelijk geworden dat het kabinet van Theresa May afstevent op een no deal met de EU. Ze geeft aan dat een overgangsperiode pas zal worden vastgesteld nadat er een handelsverdrag is gekomen. Onderhandelingen over een dergelijk verdrag zullen op zn vroegst na kerstmis beginnen, als er al voortgang is op de scheidingsbesprekingen (hint: die zijn er niet).

  Onderhandelingen over een nieuw handelsverdrag zijn vele malen complexer dan de relatief eenvoudige scheidingskwesties. Ondertussen hebben veel bedrijven aangegeven contingency plannen in werking te stellen als er begin 2018 geen duidelijkheid is over de Brexit. En nu is duidelijk geworden dat de Engelse regering die duidelijkheid helemaal niet gaat geven. Het betekent een massale uittocht van bedrijven uit Engeland.

  Nou zou je denken waarom wij dat erg zouden moeten vinden of waarom we er niet om zouden kunnen lachen. Brexit gaat Nederland ook miljarden kosten. Onnodige schade dankzij een stelletje debiele over het paard getilde conservatieve mannetjes met 18de eeuwse opvattingen.

  http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/theresa-may-brexit-transition-uk-eu-deal-david-davis-reject-conservative-government-a8015561.html

 5. 12

  Het betekent een massale uittocht van bedrijven uit Engeland.

  In Groot-Brittannië heb je mensen die kunnen werken en mensen die willen eten. Er blijven altijd bedrijven die het een aan het ander knopen. Bedrijven die de hielen lichten omdat ze niet weten hoe het met de Brexit afloopt weten niet wat loyaliteit is. Die ben je als land liever kwijt dan rijk.

 6. 13

  @12: Tja, dat gaat om een erg groot aantal, dat ook eerder al geen loyaliteit toonde door zich naar het VK te laten lokken met fiscale voordeeltjes (en toch een voet in de EU). Blijkbaar was het VK die bedrijven eerder liever rijk dan kwijt.

  PS We onthouden je uitspraak natuurlijk wel voor de volgende discussie over Nederland belastingparadijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren