1. 5

  @1: Het aantal criminaliteit neemt al jaren af, maar is het oplossingspercentage niet al die jaren gelijk gebleven?

  Dat zou betekenen dat de politie ieder jaar – in absolute zin – minder criminaliteit oplost. En dat percentage ligt al zo bedroevend laag…

 2. 7

  @3: deeplinken naar het CBS-grafiekje werkt kennelijk niet.
  Hieronder het plaatje dat in #3 hoort.

  [img]https://cassandraclub.files.wordpress.com/2015/10/ctl00_ctl00_maincontent_maincontentdatamaster_chartview_graphdf398c39-d6d7-4d84-9e0d-ea119ab55fcd.png[/img]

 3. 9

  Na 10 jaar neemt Canada waarschijnlijk afscheid van de conservatieve premier Harper, meest kans maakt Trudeau (zoon van) als opvolger. Vandaag verkiezingen.

 4. 13

  @5: In aanvulling op mezelf, wordt het niet tijd om de VVD helemaal eens collectief af te branden, met hun wanbeleid op politie en veiligheid? Want met deze zogenaamde law-and-order partij aan de macht is het echt een gigantische puinhoop geworden.

  Zo lees ik net op de correspondent dat..

  Er worden dan ook te veel fouten gemaakt. Denk aan de moorden op Els Borst en verpleegkundige Linda van der Giesen, de dood van Mitch Hernandez en de recente blunder in een infiltratiezaak, waarin de politie per ongeluk cruciaal bewijsmateriaal had gewist.

  Verder staat er dat het gebrek aan kwaliteit hardop erkent wordt door van der Steur, en vervolgens wordt er doodleuk gesteld dat er nauwelijks geld voor opleidingen is? Ik herhaal maar even dat dit gebrek aan kwaliteit ten minste 3 voorkombare doden heeft veroorzaakt…

  Ik denk ook aan incidenten van deze kabinetsperiode, zoals het wegsluizen van miljoenen aan criminelen door Teeven en Opstelten of de Volkert van der G blunder, waar het ministerie voor de gein besloot de minster maar niet te informeren, want waarom zou je ook he?

  Ik heb al eerder eens geopperd; Die stakingen van de politie zijn goud om de VVD te ontmaskeren. En geen asielzoeker die hier als bliksemafleider kan dienen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren