1. 1

  Zoals verwacht heeft Putin de verkiezingen weer gewonnen. Uiteraard met een beetje hulp van medewerkers van de stembureau’s en ingenieuze stemcarrousels, maar zo gaan “eerlijke” verkiezingen in Rusland nu eenmaal. Je mag al blij zijn als er geen groen mannetje met en Kalashnikov naast je in het stemhokje staat die aanwijst welk hokje je moet invullen, zoals op de Krim.

  Wel zijn ze tegenwoordig zo verstandig geen 99.99% overwinning meer uit te roepen zoals in Noord Korea, maar proberen ze het met 54% nog een beetje geloofwaardig te houden. Uiteraard wel een comfortabele meerderheid, zeker gezien de kritische oppositie heel toevallig de kiesdrempel niet haalde.

  http://www.volkskrant.nl/buitenland/vaste-aanhang-poetin-is-naar-stemlokaal-gekomen-verenigd-rusland-wint~a4379048/

 2. 3

  @1: De illusie wordt wel mooi in stand gehouden, naast Putin’s partij heb je op papier een communistische, een extreemrechtse en nog een gematigd alternatief partij in het parlement zitten. Maar dat zo’n breed spectrum vervolgens niet meer dan symbolisch oppositie voert zou toch wat moeten zeggen.

 3. 12

  @10:
  Klik je die zelf weg??
  Anders snap ik niet.
  Het enige dat Firefox bij mij stopt zijn, via Adblock e.d. advertenties.
  probeer het anders eens via en daarna écouter la radio en kies vervolgens iets anders.
  Je moet dan wel het radio-tablad sluiten anders jengelen ze door elkaar.
  Heb het nog even op mijn mobielje geprobeert, daar werkt het ook en kun je soepel van het een naar het ander, zij het met minder geluidskwalitei.

 4. 13

  @12: ik bedoel dat als ik op de link klik, er zich een nieuw tabblad opent met de site, en op die site staat een muziekje wat direct begint te spelen. Geheel onverwacht en ongeveer het irritanste en opdringerigste wat een site kan doen (ongevraagd audio afspelen dus), daarom sluit ik het tabblad met desbetreffende site direct zonder te kijken wat het verder voor site het is. Moeten ze zich maar niet zo zo opdringen, bij verkopers aan de deur laat ik mijn deur ook niet open.

 5. 15

  @11: Grote shit daar Gbh :S

  Is d’r meer nieuws?

  [edit] This alweer snachts.. Als het uit een vliegtuig komt: Russen? ‘Onze jongens’?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren