1. 1

  Trump over Duitsland: Trump haalt onder andere het beleid van de Duitse bondskanselier Angela Merkel aan, die in zijn ogen een “catastrofale fout” heeft gemaakt door een miljoen vluchtelingen toe te laten in haar land.

  80 jaar geleden nam de VS van alles op en was Duitsland het probleem, vandaag de dag neemt Duitsland iedereen op en is ze nog het probleem. Damn’t if they don’t, damn’t if they do.

  Als de afloop analoog gaat is de VS dadelijk de geslagen hond waarschijnlijk.

 2. 3

  @1 Trump’s eigen roots liggen overigens in Schotland, van die vissers die nauwelijks konden rondkomen in het ruige noorden en in grote getale emigreerden naar Amerika, stelletje gelukszoekers…
  /s

 3. 5

  De Falcon 9 raket van SpaceX heeft weer een succesvolle landing gemaakt op een ponton in de Atlantische Oceaan.
  In de video hieronder is dat niet zo goed te zien, maar te horen aan het geluich van de toeschouwers is het een groot succes.

  “Sometimes we lose the video from the droneship… there’s a lot of vibration happening there” :-D

 4. 6

  Just connecting the dots.
  De uraniumproductie in de VS is onvoldoende om in de Amerikaanse vraag naar uranium te voorzien. Ca. 90% van het uranium dat de VS nodig heeft, wordt geïimporteerd.
  Tijdens het Megatons for Megawatts programma verkocht Rusland het uranium uit afgedankte kernwapens aan de VS. Dat programma eindigde 3 jaar geleden (dec. 2013)

  While nearly half of the uranium burned in US power plants during the past 20 years came from decommissioned Russian weapons, only 5 percent came from American weapons.

  De nieuwbakken president Trump wil graag nog meer kernwapen-uranium opstoken in de Amerikaanse kerncentrales (het is al verrijkt in de vorige eeuw). Vandaar het aanbod om de sancties op te heffen en nog meer kernwapens te ontmantelen.

  Het heeft helemaal niets te maken met belastende FSB-opnames van Trump in een Moskouse hotelkamer. Het is gewoon een goede deal om zoveel mogelijk kernkoppen te ontmantelen.

 5. 11

  @8: @9: Het is toch opmerkelijk dat de West-Europese politiek – lees de Franse/Duitse as – zoveel moeite heeft met het begrijpen van de Slavische politiek. Al sinds Karel de Grote.

  En de Angelsaksische as is te opportunistisch om er überhaupt een kloot van te snappen.

 6. 12

  @10: Hehe ‘ Bonjour je suis Asscher, vicepresident la reine de Pays Bas. Il y a un telephone ici? ‘ .

  Vraag me af hoe dat precies verliep.

  Het lijkt mij dat ongericht bij iemand bellen minder makkelijk te beluisteren valt dan een normale mobiele telefoon zonder encryptie ja. Of ze moeten natuurlijk aan de andere kant luisteren.

 7. 13

  @12: Je luistert niet meer een kant af, het is op een gegeven moment allemaal IP verkeer en je slaat gewoon alles op, daarna ga je filteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren