1. 1

  http://www.nu.nl/tech/4229930/vvd-wil-weer-elektronisch-stemmen.html

  “De democratische controle is leidend. De computers mogen niet hackbaar zijn. Dat is een grote opgave, maar niet onmogelijk”, aldus Oosenbrug

  BWHAHAAHAHAHAHA, donder op naïeve idioten. Ga ergens aan de lopende band werken.

  Nog zo’n pareltje:

  De PvdA’er stelt daarnaast niks te zien in de mogelijkheid om Nederlanders die in het buitenland wonen via internet te laten stemmen. “Daarvoor ken ik te veel mensen die verstand hebben van internetbeveiliging. Dat is vrijwel onmogelijk. Misschien komen we daar wel nooit.”

  Je neefje/ buurjochie telt niet als het op OPSEC aankomt. Werkelijk, verdwijn. Kssst. Vort, met je prestigeprojectjes die gedoemd zijn om te falen, VVD en PvdA.

 2. 3

  @2: Wellicht dat ze meer weet maar maakt ze ook gebruik van die kennis? Samson was ooit ook Greenpeace….

  En ook hier kan je je afvragen ; Waarom? Omdat het kan? omdat we dan een paar uur eerder de resultaten hebben? of omdat 1 1/2 bedrijf daar beter van wordt?

 3. 4

  @3 Als lid van de tweede kamer wellicht minder in praktijk, maar des te meer duikt ze in de theorie en bezoekt symposia. Ze heeft in ieder geval een stuk meer kennis, kunde en contacten dan Mario met zijn gesneer doet voorkomen.

 4. 5

  @1 sneert er wellicht op los om in bedekte termen te uiten dattie ms-dos nog in zijn vingertoppen heeft zitten.
  Overigens zijn de twee quotes zeer verontrustend.
  Blijkbaar hebben ze geen vertrouwen in de door de overheid ontworpen digitale systemen zoals DigiD.
  Daar hangt anders wel ongeveer het hele persoonlijke archief van de Nlse burger onder.
  Dit zou betrouwbaar genoeg moeten zijn om daar een stem onder uit te kunnen brengen.

 5. 8

  Het Turkse leger heeft flink huisgehouden in de Koerdische stad Cizre. De stad ziet er bijna net zo uit als Homs en Aleppo. Volgens de inwoners zijn er honderden burgers gedood bij de “anti-terrorisme operaties” van het leger.

  De Nederlandse media (inclusief Olav Koens) zouden hier best wat meer aandacht aan kunnen besteden, voordat er net zoveel Koerden vermoord worden als Armeniërs. Ook al krijgen we dan gelazer met sultan Erdogan.

 6. 11

  @7: Beter zou zijn als het niet tot een referendum komt en de volksvertegenwoordiging (ik reken dan overigens eerder op het EP dan op Den Haag) zelf besluit tot niet-ratificatie, al ben ik met je eens dat TTIP een dusdanig belangrijk onderwerp is dat het de moeite van een referendum wél waard is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren