SG-café maandag 09-11-2015

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Dit is het Sargasso-café van maandag 09-11-2015. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is.

Reacties (9)

#1 Henk van S tot S

Energie en grondstoffen besparen op een manier de manier van:
”Niet lullen maar poetsen”:
( excusez le mot)
http://www.npo.nl/vpro-tegenlicht/08-11-2015/VPWON_1232897

#2 Krekel

Dat maandaggevoel:

[IMG]http://i66.tinypic.com/wldv89.png[/IMG]

#3 Joop

Relatie China-Afrika – altijd interessant. Tijd niets meer van gehoord. Maar wel duidelijk is dat de Chinezen naast hun grondstoffen ook hun eten ergens vandaan moeten halen met 20% van de wereldbevoking.

http://www.chinaafricarealstory.com/

#4 Joop

Ziekenhuisdirecteuren verdienen niet genoeg.

Volgens Goedée worden de complexiteit, zwaarte en verantwoordelijkheden van het werk van ziekenhuisbestuurders onderschat. Ook zou de Wet Normering Topinkomens (WNT) het aannemen van goede mensen in de weg staan. – See more at: http://www.skipr.nl/actueel/id24415-ziekenhuisdirecteuren-moeten-mr-verdienen.html#sthash.OpJBpzX9.dpuf

Heerlijk die martktwerking! Bovenin salarissen omhoog, midden en onder mogen betalen. Maar we moeten nuchter en rustig blijven, er kan anders geen kwaliteit worden geleverd door deze belangrijke mensen.

#5 Hans Verbeek

Het laatste stukje A4 tussen Schiedam en Delft is bijna klaar (na ruim 40 jaar oponthoud). Onder het maaiveld aangelegd om geluidshinder te verminderen.
Maar nu lekt er idioot veel grondwater uit de omringende weilanden in de betonnen bak.
Dagelijks moet er meer dan 1 miljoen liter water weggepompt (naar de zee…). Stoppen met pompen vind ik wel een optie, maar het ministerie en Rijkswaterstaat niet.
Goede raad is heel erg duur.

#8 Rolands

@2 Krekel, LOL, ik heb zo’n gevoel dat maandagen niet je favoriete dagen van de week zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*