1. 5

  3 december: ‘GeenPeil’ gaat het hélemaal anders doen dan ál die andere partijen! …

  5 december: ‘GeenPeil’ jat het idee dat Thierry Baudet al eerder van o.a. de PiratenPartij jatte …

 2. 8

  @7.

  Toch al honderden retweets van zijn volgelingen. Want het gaat niet om of het waar is, dit gebeurt elke dag in en rond een azc! Dus ook al is het filmpje zelf wel een jaar oud, het is nog steeds actueel. Dat is PVV logica.

 3. 12

  Het schijnt dat Rusland probeert de verkiezingen in Europa te beïnvloeden. Bewijs daarvoor ontbreekt nog.
  We weten inmiddels zeker dat Jean-Claude Juncker verkiezingen in Europa probeert te beïnvloeden. Vanavond krijgt hij van de NOS de ruimte om uit te leggen dat verkiezingsoverwinningen van eurosceptische partijen kunnen leiden tot een herhaling van “de tragische geschiedenis van dit continent”.
  Kan iemand aan Juncker uitleggen, dat dreigen niet werkt?

 4. 13

  @5
  De nieuwe democraten hebben het veelvuldig over het teruggeven van de democratie, wat impliceert dat we het ooit hadden en dat het terloops is afgepakt.

  Een tijdperk van referenda, zonder particratie, hebben we in Nederland niet gekend. Waarnaar refereren de nieuwe democraten dan?

 5. 14

  Multinationals, big finance, big oil, de wapenindustrie etc. maken in America de dienst uit: How Obama’s climate change legacy is weakened by US investment in dirty fuel
  https://www.theguardian.com/environment/2016/nov/30/us-fossil-fuel-investment-obama-climate-change-legacy
  Via > Little-Known Gov. Bank Gave $34 Billion to Overseas Fossil Fuel Projects Under Obama’s Tenure http://therealnews.com/t2/index.php?option=com_content&task=view&id=31&Itemid=74&jumival=17840#newsletter1

 6. 15

  @12:
  Jean-Claude Juncker is voorzitter van de Europese Commissie en mag hij derhalve best het een en ander zeggen.
  N.B.
  Wat voor onvertogens hij volgens jou heeft gezegd?

  Indien je zo ontzettend de pest aan “Europa” hebt, kun je natuurlijk een “loopmarathon” naar naar Moskou houden, om bij je vriend Poetin in de buurt te gaan wonen.
  ;-)

 7. 18

  @12: “Het schijnt dat Rusland probeert de verkiezingen in Europa te beïnvloeden. Bewijs daarvoor ontbreekt nog.”
  Ja het bewijs ontbreekt. Dat is nog eens een heel ander niveau van beïnvloeding dan een Luxemburgse politicus die de parallellen met de jaren ’30 ziet.

 8. 20

  @18:
  Die paralellen met de jaren ’30 worden er wel heel vaak bijgesleept om de publieke opinie te beïnvloeden. (in de trant van “als jullie tegen Europa stemmen komt er een nieuwe Hitler”)
  Inmiddels zijn die paralellen zo vaak getrokken dat ze betekenisloos geworden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren