1. 4

  @3: Ik denk eerlijk gezegd dat EU noch Oekraïne erg wakker liggen van wat paramilitairen die bij een Oost-Europees “security” bedrijf training hebben gevolgd.

 2. 7

  @6: Tja, als er iets aan onze cultuur niet overeenkomt met de veronderstelde joods-christelijke wortels (zoals Arabische cijfers, overigens oorspronkelijk afkomstig uit India, die vanaf het einde van de middeleeuwen de Romeinse cijfers begonnen te vervangen in Europa), dan moet dat natuurlijk politiek gecorrigeerd worden. Wanneer krijgt Arabische gom een politiek correcte naam?

 3. 8

  @6:
  Prachtige opmerking en oplossing onder het artikel in jouw link:

  GJ Groot
  Leefbaar kan makkelijk tegemoet gekomen worden: alle cijfers, ook die in de gemeentebegroting kunnen in Romeinse cijfers – zie kader bij het artikel – geschreven worden. Het leest, zeker aanvankelijk, wat lastig, maar principes kosten nu eenmaal tijd (geld). Wellicht kunnen op termijn ook de bromfietsplaatjes (dat worden wel bromfietsplaten) en autokentekenplaten van Romeinse cijfers voorzien worden.

 4. 11

  @4: jawel want Azov wordt door Oekraine gefinancieerd die op haar beurt weer door geld van de EU gefinancieerd worden, dus indirect betaal jij mee aan de paramilitaire training van die rechtsgekkies

 5. 12

  @7: Voor de joods-christelijke wortels moet je zijn bij de SGP sekte die Reimerswaal regeert en daar kwam het stuk inclusief de Arabische cijfers nou net van, Leefbaar Reimerswaal zijn in SGP ogen afvallige goddeloze heidenen met een enkele reis naar de hel.

 6. 14

  @6

  De term algebra dient ook onmiddellijk afgeschaft te worden.
  Ook al zo’n Arabisch woord. En hét bewijs dat de Arabieren al eeuwen bezig zijn om ons over te nemen!

 7. 18

  @10: Dan blijft er voor jou erg weinig over, want ik herinner me dat je nog niet zo lang geleden schreef ‘wiens brood men eet…’ en dat zet alle nationale onderzoekers buitenspel.

 8. 20

  @19: Ja, onderzoekers die werken voor firma’s zijn veel betrouwbaarder. Of pleit je nu ervoor dat onderzoekers niet betaald moeten worden?

 9. 22

  @20: Onderzoekers op een loonlijst zijn onbetrouwbaar (want afhankelijk van hun werkgever), hobbyonderzoekers zijn onbetrouwbaar (want Bolke is er geen fan van), dan staat de eerste zin van #18 als een klok.

 10. 25

  @24: eens kijken of hij dan uitkomt op het mantra van post-truthers, ‘gezond verstand’ en ‘eigen onderzoek’. Veel verder zakken dan dat zou bij mij niet kunnen, maar Bolke is nu al redelijk op weg naar beneden.

 11. 26

  @22:

  Onderzoekers op een loonlijst zijn onbetrouwbaar (want afhankelijk van hun werkgever). En hobbyonderzoekers zijn onbetrouwbaar (want Bolke is er geen fan van), dan staat de eerste zin van #18 als een klok.

  Ik denk dat de meeste hobby-onderzoekers wel op een of andere manier een vergoeding krijgen van wie dan ook. Oleksiy Kuzmenko moet toch ook eten en zijn ISP-rekening betalen.

 12. 28

  @27: [ Mijn lijfspreuk is : vertrouwen is goed, controle is beter. ]

  Dan zou je niet zo vreselijk jammeren over wie ze betaalde maar dat hun onderzoeken niet door jou letter voor letter gratis gecontroleerd kunnen worden. Want dat moet je basis zijn, hoe deugdelijk is hun onderzoek. Met “wie betaalt bepaalt” kun je altijd wel en financier of vriend (in het verre verleden) vinden waarmee de onderzoeker een vage connectie heeft (gehad) en dus is al zijn werk onbetrouwbaar.

  Want als een onderzoeker van Bayer zegt dat onderzoek aantoont dat aspirine goed werkt dan is dat verdacht en als hij zegt dat een onderzoek aantoont dat een homeopatisch middel niet werkt dan is dat ook verdacht.
  En andersom idem dito voor een onderzoeker van Boiron.

  Zo kun je dus nooit onderzoek doen en daarom moet de (peer reviewed) onderzoekskwaliteit de doorslag geven.

 13. 30

  Ze doen wel hun best om de aandacht af te leiden van de discussie over het gat in de begroting door de divindend taks: aftreden Ten Broeke en aflasting cartoonwedstrijd. Hoe zouden ze de tegenvaller gaan oplossen: ik vermoed dat men ergens een meevaller verstopt heeft en nu uit de hoge hoed tovert of met een boekhoudkundige truc komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren