1. 3

  De Turkse regering acht de Koerdische YPG-milities in Syrië verantwoordelijk voor de aanslag van gisteren in Ankara. Er is ook bewijsmateriaal: vingerafdrukken van een Syriër op het uitgebrande wrak van de auto waarmee de aanslag werd gepleegd.
  De forensisch onderzoekers in Ankara zijn echt heel knap en ongelooflljk snel dat ze zo snel al die vingerafdrukken hebben gevonden. Het is natuurlijk geen waterdicht bewijs, maar meer dan genoeg voor Erdogan om wraak te gaan nemen op de Koerden in Syrië, die al dagenlang door Turkse artillerie worden beschoten.

  Die Erdogan maakt van Turkije een ‘failed state'.

 2. 4

  Als je nou wilt weten waar we de komende twee dagen zogenaamd de EU voor op het spel gaan zetten, kijk dan naar deze ontluisterende grafieken.

  http://bruegel.org/2016/02/child-benefits-for-eu-migrants-in-the-uk/

  Voor een f#cking 0,09% van de kinderbijslag zit mijnheer Cameron zich groot te houden daar in Brussel. Ik hoop toch zo dat er maar eens een keer een duidelijk “neen” komt. Dit soort egotripperij ondergraaft alles waar een EU voor zou kunnen staan: solidariteit, vrede, samenwerking.

 3. 5

  @4 wanneer er geen nee komt verbaast dat me niets meer. De EU holt zichzelf, met alle mooie lovenswaardige waarden, van binnen uit. Griekenland en vluchtelingencrisis als trieste illustraties.

 4. 7

  @6: Als we nou eens allemaal in plaats van onze aangifte een brief (met een afschrift naar ombudsmanachtige kamerleden als Omtzigt) naar de Belastingdienst sturen waarin we vragen of wij als Nederlanders niet ook voor zo’n gunstig dealtje als google/starbucks/c.s. in aanmerking kunnen komen. Niet dat dat concreet wat zou uithalen, maar als ze daar een paar duizend van die brieven krijgen, moet er toch eens een belletje gaan rinkelen.

  Of de stunt die het stadje Crickhowell (Wales) heeft uitgehaald voor Nederland herhalen.

 5. 14

  @13: En dan heeft ie nog zo’n Farage in zijn nek hijgen, die roept dat hij niet genoeg eist en dat zijn toon ook niet eisend genoeg is. Je zou bijna hopen dat de EU-leiders Cameron vertellen dat het VK misschien beter uit de EU kan stappen als het zich van alle EU-afspraken wil excluderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren