1. 1

  Brekend: Sargasso mist aansluiting in blogosfeer volledig en publiceert geen waanlink over de bekendmaking van de nationale kiesraad dat het raadgevend referendum er komt, geinitieerd door de haatdemocraten van Geenstijl.

 2. 8

  …..hier schrik ik wel van….:

  http://tns-nipo.com/nieuws/persberichten/pvv-verdubbelt-bijna,-schiet-vvd-voorbij-in-zetelp/

  Ok het zijn maar peilingen, maar dat de angst voor buitenlanders/vluchtelingen/gelukzoekers/asielzoekers/ontheemden/vul zelf in wat u blieft zo groot kan zijn vind ik wel het meest schokkend.

  Praktisch gezien kan je r wel van uit gaan dat VVD en PvDA nu heel erg nog meer gaan opschuiven naar rechts en dat ze alles gaan doen om vooral het kabinet niet te laten vallen, VVD-ers zullen nu al vergaderen om te kijken wat ze er nu nog aan neo-liberaals door heen kunnen rammen, en wat voor gruipstuivers ze de PvdA doorvoor gaan geven.

 3. 13

  @12: Toon geen minachting voor welke groep dan ook en minacht zeker de democratie niet.
  Zorg dus dat de opkomst zo hoog mogelijk wordt en stem zoals je wilt.
  Lees het associatieverdrag en roep tegen de politici dat jij het verdrag wél hebt gelezen.

 4. 14

  @8: Ik heb net wat beelden uit Rotterdam gezien.

  Mensen die volgens mij nog nooit last van asielzoekers hebben gehad en waarschijnlijk zelfs tussen de voormalige asielzoekers van de vorige crises wonen, staan nu hysterisch na te apen wat ze van de ophitsers gehoord hebben.
  Hun dochters gaan verkracht worden en die asielzoekers brengen enge ziektes met zich mee. Pfffff.

  Op TV zit een rabbi dezelfde NIMBY gevoelens te verspreiden.

 5. 16

  @3: Dat zij het niet helemaal gelezen hebben vormt des te meer bewijs dat het te ingewikkeld is om een referendum over te houden. Bovendien weet iedereen en zijn oma dat het referendum voor de meeste mensen die gaan stemmen niet over het associatieverdrag zal gaan.

 6. 17

  @16: [ Dat zij het niet helemaal gelezen hebben vormt des te meer bewijs dat het te ingewikkeld is om een referendum over te houden. ]

  Als het te ingewikkeld is doet mij dat denken aan derivaten; slechts een handjevol ingewijden weet wat de bedoeling is en roept tegen de rest “vertrouw ons nu maar, WIJ snappen het wél (knipoog)”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren