1. 3

  De Nederlandse economie wordt steeds energiezuiniger. In 2014 verbruikte onze economie 3,6% minder energie dan in 2011.

  [img]https://cassandraclub.files.wordpress.com/2015/12/schermafbeelding-2015-12-10-om-10-48-45.png[/img]

  Een groeiende economie, die minder energie verbruikt. Hoe kan dat?
  Misschien omdat energie-intensieve produktie naar het buitenland (lagelonenlanden) wordt verplaatst. Of omdat er meer verdiend wordt aan activiteiten die weinig energie kosten (produktie en handel in drugs, bijv.).

 2. 9

  @7 Joop, als ik afga op je bericht hebben de onderzoekers alleen gekeken naar de Amerikaanse deelnemers aan MOOCs. Ik werk veel met studenten en jonge onderzoekers van over de hele wereld. Mij valt het op die “gasten” wel degelijk vaak MOOCs volgen omdat de kwaliteit van colleges in land van herkomst nog al eens tekortschiet. Het gaat daar weliswaar ook om jongeren van de lokale elite, maar wereldwijd genomen lijkt het mij een erg efficiënte manier om getalenteerde mensen uit ontwikkelingslanden kennis mee te geven.

 3. 12

  Teeven geciteerd in het Parool vandaag: “In het kader van de misdaadbestrijding deed ik wat ik moest’. Hij begrijpt nog steeds niet dat hij dat soort beslissingen niet in zijn eentje moet nemen.

 4. 13

  @10:

  Ahrar al-Sham is een belangrijke rebellengroep in Syrië en werkt samen met de jihadistische strijdgroep al-Nusra, die op zijn beurt verbonden is aan al-Qaida.

  Tja niet van die frisse jongens dus.

 5. 18

  @17: Die op hun beurt weer bestuurd worden door stichtingen.

  Maar ik ben het wel met je eens hoor, ALLE stichtingen dienen wat mij betreft gewoon belast te worden.

 6. 24

  Alt-Johan, twee-derde van de Republikeinen steunt Trump, maar wat ik uit jouw link haal en wat me nog belangrijker lijkt is dat twee-derde van de kiesgerechtigde Amerikanen bang is voor Trump als president.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren