1. 2

  Vanochtend was de regen en mist factor van belang voor verkeersdeelnemers, ook maar aanpakken.

  httpsw.nu.nl/binnenland/5613293/kabinet-wil-verkeersovertreders-harder-aanpakken-met-nieuw-plan.html

 2. 4

  https://joop.bnnvara.nl/opinies/niks-weten-alles-vinden

  CDA-leider Buma vindt nu dat de Nederlandse gele hesjes moeten worden uitgenodigd aan de klimaattafels en daarmee invloed moeten krijgen op het klimaatbeleid. Oftewel: laat een groep mensen op basis van een ontstemd gevoel meebeslissen over de aanpak van problemen die immens onderschat of zelfs compleet ontkend worden. Wat kan daar in vredesnaam misgaan.

  Slimme man die Buma, snel die gele hesjes naar je toe halen voordat Baudet het doet.

 3. 5

  @4: Staat Buma dan ook in voor de veiligheid van de gele-hesjes-vertegenwoordigers (die in Frankrijk inmiddels door hun eigen achterban worden bedreigd)?

  Overigens interessant citaat:
  “Het moest maar eens afgelopen zijn met het ‘automobilistje pesten’ van de regering, vond ze. ‘Overal flitspalen, de maximumsnelheid is verlaagd en de brandstoftaks blijven ze maar verhogen.”

  Boze automobilisten met een te zware voet, denk ik dan. Dat past inderdaad minstens zo goed bij “fatsoenlijk” rechts (VVD & CDA, die immers in hun laatste gezamenlijke regering de maximumsnelheid nog omhoog gegooid hebben), als bij extreem-rechts.

 4. 7

  @2: Laat ze verkeersovertreders ANDERS aanpakken in plaats van HARDER.

  Waarschuwen bij eerste kleine overtreding, zwaar oplopend bij herhaaldelijke overtredingen.
  Boetes naar draagkracht.

  Mensen moeten ook het recht hebben zich een keer te vergissen of een foutje te maken zonder dat er gelijk een boete van 230 euro op staat.

  Wist je dat niet rijden bij groen 140 euro kost?
  Is ook mijn grootste ergernis, niet rijden bij groen. Pfff.

 5. 9

  @7.

  Oei, heb ik laatst gehad bij een verkeerslicht dat op groen ging. Kreeg de auto niet op tijd op gang. Boze mensen. Gelukkig dat ik nog niet wist dat dat 140 e kan kosten.

 6. 10

  @7 en @9

  Is ook mijn grootste ergernis, niet rijden bij groen. Pfff.

  Als loper bof ik toch maar. Ik kan gewoon kostenloos stil blijven staan als het voetgangerslicht op groen gaat. Sommigen vinden dat raar, maar niemand ergert zich eraan.

 7. 13

  @5: Sommige flitspalen staan echter zo geniepig opgesteld dat je gerust van kassapalen kunt spreken. En andere palen, vaak op verzoek van omwonenden geplaatst, bleken jarenlang ‘leeg’ te hebben gestaan. Maar het zou al helpen als er op de achterkant van de kast een bord met de max.snelheid zou staan. Want instinctief wil je in eerste instantie toch pardoes remmen, al rij je niet te hard.

  @10: Dat vinden wij niet raar, dat vinden wij alleen maar heel bijzonder.

 8. 14

  @13: “Sommige flitspalen staan echter zo geniepig opgesteld dat je gerust van kassapalen kunt spreken.”
  Ook die palen flitsen alleen als je te hard of door rood rijdt. Overigens zijn de verdekte de beste palen om het gewenst gedrag af te dwingen (gewoon niet te hard of door rood rijden), want anders beperk je het gewenst gedrag tot waar je weet dat ze staan. Dus wat mij betreft: Mobiele onzichtbare palen, heb je ook geen pardoes remreflexen meer.

 9. 15

  @8

  Baudet doet zich toch ook elitair voor? En toch denkt denkt het gepeupel dat hij voor ‘het volk’ opkomt. Die gele hesjes blinken niet uit door hun intelligentie.

  Wie in de populistische vijver vist hoeft hen alleen maar naar de mond te praten, dat is voldoende.

 10. 16

  Baudet is dan ook voor de hoger opgeleiden maatschappelijk ontevredenen. Die iets tegen hebben op zaken die de EU zogenaamd moeten regelen, het baantjescarrousel onder politici, de politieke correctheid, en denken dat de belasting omlaag moet, want de overheid gooit toch geld weg bij de publieke omroep, en andere linkse hobby’s waarin de Nederlandse overheid het volk indoctrineert. Kortom er moet iets gebeuren.

  Kortom maatschappelijk ontevredenen in alle soorten en maten.

 11. 17

  @5

  Geen medelijden hier met ‘leiders’ van gele hesjes. Wie met het zwaard omgaat, zal door het zwaard vergaan. (Toch nog wat opgestoken in de kerk)

  Een fatsoenlijk mens mengt zich niet tussen dat tuig.

 12. 18

  @13.

  Blij dat sommige radiozenders vertellen waar flitspalen staan.

  Andere vraag: wil ik zaterdag niet met de auto naar een verre uithoek in Nederland, wie weet nog of AH of Kruidvat dagkaartjes voor de trein heeft van 14 euro.

 13. 20

  @16

  Uitgerekend hoger opgeleiden zouden de domheid van Baudet moeten doorzien. Die man verkoopt de ene nonsens na de andere. Zoals laatst dat hij verkondigde dat landen in het M-O. geen vluchtelingen opvangen. Of die vent ligt al jaren te snurken of hij is kwaadaardig. Ik vermoed het laatste.

 14. 21

  @20.

  Hij corrigeerde het weer, hij bedoelde de golfstaten.

  Hij heeft wel degelijk wat zinnigs af en toe, net zoals iedereen, zelfs jij zegt wel eens wat zinnigs, en ik ook. ;-)

 15. 22

  @13: [ Maar het zou al helpen als er op de achterkant van de kast een bord met de max.snelheid zou staan. ]
  Ik zou willen dat je op elk punt van de straat/weg kunt zien hoe snel je daar mag. Want dat ene bord aan het begin wil je weleens missen als je druk bent met rechts afslaan en fietsers en voetgangers ontwijken.

  En zoveel mogelijk verborgen flitsers. Dan ga je je vanzelf gedragen alsof je in een trajectcontrole rijdt.

 16. 25

  @24.

  Domme reactie.

  Hij relativeerde in verhouding golfstaten en omliggende landen. Wel zenden ze geld, maar nemen relatief weinig vluchtelingen op.

  Dus bla bla bla, neem lekker je moeke de maat voortaan, Cycloop.

 17. 26

  @25 “relatief weinig vluchtelingen”relatief tot wat. Koeweit neemt toch 120000 Syrische vluchtelingen tegenover 4 miljoen inwoners.

  En de golfstaten zijn geen directe buurlanden van Syrië.

 18. 30

  @24.

  Ik hoef Baudet niet te verdedigen, ik vul aan waar Lutine in zijn kortzichtigheid stopt.

  Als je de bron goed heb gelezen zie je dat CNN en Washington Post zelfs zeggen dat het zero vluchtelingen zijn, omdat de golfstaten het UNCHR verdrag niet hebben ondertekend. En dat zie je in de Nederlandse media ook, tot toch wel vrijzinnig-liberaal krantje Trouw aan toe.

  https://www.trouw.nl/home/golfstaten-huisvesten-nul-asielzoekers~aaa15314/

  Volgens mij zijn het schattingen, en zijn het deels arbeiders, heb ik wel eens gelezen. Dus niet als vluchteling, maar als gastarbeider worden ze geregistreerd. Helaas geen bron, en jawel, ik zoek wel eens wat op. Maar niet zo goed als jou. ;-)

 19. 33

  @30

  Je verdedigt Baudet wél. Zelfs als je onzin weerlegd wordt blijf je nog volhouden. Maar je lijkt dan ook wel een beetje op Baudet;-)

 20. 34

  @31

  Ja, dat zijn katholieken hè. Het mannelijk geslacht was het probleem niet. Het is de leeftijd die het probleem is. Seks met leden van het mannelijk geslacht die minderjarig zijn is nooit een punt geweest. Die pastoor, die snapte het gewoon niet.

 21. 35

  @29:
  Jouw link in #28 geeft het zelfde resultaat als mijn eerste link.
  Mijn 2e link, de rechtstreekse verwijzing naar “Write for Rights-events” in de buurt, vind ik een aanvulling.
  N.B.:
  Al aan de gang geweest?

 22. 36

  @33.

  Jij wist niet dat Baudet zichzelf corrigeerde, Cycloop komt met iets anders, die heeft gewoon de pik op mij, en heb ik ook weerlegt, want valt mij persoonlijk aan. Dus Lutine, je babbelt maar wat, ouwe reus. ?

 23. 37

  @35:

  Jouw link geeft het zelfde resultaat als mijn eerste link.

  Dat klopt en dat was nou net het punt; alles vanaf de ? zijn parameters voor jou, die hoef je niet te posten. Alleen bij hele oude sites meestal: index.php?id=001 is wat na de vraagteken komt wel relevant. Wordt tegenwoordig afgevangen met .htaccess die de link automatisch naar index.php stuurt: RewriteRule ^(.*)$ /index.php?$1 [L]

  Was maar en tip voor nettere links wat je er mee doet moet je zelf weten.

 24. 38

  @37:
  Ik ben een simpel mens:
  Gewoon Ctrl a van de openstaande website, dan Ctrl c en met Ctrl v plaats de link in mijn url verwijzing.
  Wat er allemaal in de link zelf staat zal me worst wezen, als als het resultaat maar is waarnaar ik wil verwijzen.

 25. 43

  @36: Met iets anders? Baudet beweert zoiets doms “het Midden-Oosten überhaupt geen vluchtelingen opneemt” , juist in een discussie over de vluchtelingenproblematiek. Van iemand die zich ziet als een groot intellectueel verwacht je iets anders. Dan zou de deze uitspraak opeens slaan op de Golfstaten : maar die nemen ook vluchtelingen op ook al krijgen ze dat stempel niet omdat ze het UNCHR verdrag niet hebben getekend.
  Maar dat betekent niet dat ze geen Syriers opvangen die gevlucht zijn:
  https://www.opensourceinvestigations.com/syria/gulf-states-response-to-syrian-refugee-crisis-a-myth-debunked/

 26. 44

  @43.

  Volgens mij was dat een reactie op Lutine. Bedankt voor jouw reactie, je begint jezelf te herhalen.

  Aan reactie @27 zie ik dat je gewoon een ander motief had voor je reageren.

  Nogmaals, zijn ze daar vluchtelingen, of gastarbeiders. Er zijn veel gastarbeiders in de Golfstaten, heb je dat wel eens opgezocht. ;-)

 27. 45

  @44: Tsja je moet blijven herhalen om door te dringen,

  “maar Golfstaten nemen ook vluchtelingen op ook al krijgen ze dat stempel niet omdat ze het UNCHR verdrag niet hebben getekend.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren