1. 3

  Ohnoos, nu verklaart Duitsland zomaar de ‘gematigde rebellen’ militie Ahrar al-Sham als een terroristische organisatie!
  http://www.swr.de/landesschau-aktuell/bw/stuttgart/urteil-im-stuttgarter-terrorprozess/-/id=1592/did=18262150/nid=1592/17y9mt2/index.html

  Ook deze gematigde onthoofd-debielen zijn in het verleden door de USA bewapend!!!

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ahrar_al-Sham

  ‘May 2016, the U.S., Britain, France, and Ukraine blocked a Russian proposal to the United Nations to blacklist Ahrar al-Sham as a terrorist group’

 2. 5

  Breitbart aanhangers zijn zo en zo uitvreters, echte libertariërs zijn uitvreters. Heb je het boek van Ayn Rand gelezen wat Breitbart doet? Ayn Rand heeft zich daar zoals iedereen onderhand wel weet zelf niet aan gehouden. Allemaal huichelaars dus.

  Kan me wel voorstellen dat ze dat willen. Hier zijn de mensen veel te rijk, dus ga je daar het liefst heen. Als je kijkt wat voor gekkigheid het geld heen gaat van de consument, met z n nieuwe bling bling, dan kan dat geld besteed worden aan betere dingen.

 3. 7

  @5:

  Als je kijkt wat voor gekkigheid het geld heen gaat van de consument, met z n nieuwe bling bling, dan kan dat geld besteed worden aan betere dingen.

  Niet jou geld en zeker niet iets waar jij over gaat, lelijke communist.

 4. 8

  @7.
  jou = jouw, mafkees!

  Democratisch hebben we gekozen voor nivellering! Lekker puh! Hahaha

  Libertariërs zijn voor oligarchie, dat hebben we gelukkig niet. In een oligarchie is Bolke zelfs een nobody.

 5. 9

  @8: En jij vraagt je af waarom zoveel mensen belasting ontwijken?

  En voor die nivellering gaat de PVDA lekker de rekening krijgen de volgende verkiezing en wordt die lekker ongedaan gemaakt.

 6. 10

  @9.

  Hoeveel mensen? Echte belasting ontduiken doen de echte rijken en grote bedrijven. Daar hoor jij niet bij. Dus jij bent gewoon een nuttige idioot die het voor hen opneemt. De libertarische naïeve betweter.

  Nee, een echte libertariër kan geheel voor zichzelf zorgen, dat zijn er maar heel weinig. Ik snap die lui daarom ook niet die dat aanprijzen. Want alles zelf betalen, zonder enig gebruik collectieve voorzieningen, is gewoon een illusie voor 99% van de Nederlanders.

 7. 14

  @13: Je weet toch, 1 Amerikaans leven = 100 levens van derdewerelders in de westelijke (=Amerikaanse, want Monroe-doctrine) hemisfeer = 1000 levens van derdewerelders in de oostelijke hemisfeer. In Nederland is dat overigens niet zo heel anders, zie #7 (mijn nieuwste mobiel is belangrijker dan de boterham van een Syrisch gezien).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren