1. 7

  De Noorse olie- en gasexpert Rune Likvern verwacht dat het aardgasverbruik in Europa de komende jaren verder zal dalen.
  [img]https://fractionalflow.files.wordpress.com/2015/11/fig-6-eu-natural-gas-consumption-production-and-forecast-towards-2025.png[/img]

  Maakt geloof ik niet veel uit of we zachte of strenge winters krijgen. En ook niet of we de thermostaat hoger of lager zetten. Het is een kwestie van aanbod en niet van vraag.

 2. 8

  Iemand hier?

  De Kafkabrigade is een not-for-profit organisatie met als doel het beter laten functioneren van publieke organisaties. Daartoe heeft de Brigade een onderzoeks- en interventiemethode ontwikkeld voor het opsporen en oplossen van onnodige bureaucratie. In de methode van de Kafkabrigade staat het perspectief van de burger centraal. De Kafkabrigade voert zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek uit. Ook ontwikkelt de Kafkabrigade trainingen, workshops en reflectiesessies voor professionals in de publieke sector.

  De functie
  We zijn op zoek naar een stagiair(e) die ons vaste team kan versterken. De stagiair(e) werkt mee aan projecten van de Kafkabrigade. Taken die daarbij horen zijn voorbereiding en verslaglegging van interviews en deelname aan projectoverleg. Ook ben je betrokken bij het analyseren van data uit kwantitatief onderzoek (de Kafkathermometer).

  http://www.kafkabrigade.nl/nieuws/kafkabrigade-zoekt-stagiair-e-#idEmvaO318bTefL02XldYA7Q

 3. 9

  Hier gaan we weer.
  Probleem:
  IS doet geen onthoofdingen meer, maar blaast nu vliegtuigen met toeristen op. De Westerse inlichtingendiensten achten IS verantwoordelijk voor het opblazen van het Russische toestel boven de Sinaï.
  Oplossing: de strijd tegen IS moet worden opgevoerd.
  Reactie: de VS stuurt Special Forces naar Syrië om de strijd te coördineren en Saoedi-Arabië levert luchtafweerraketten (man-pads) aan gematigde rebellen.
  Is dat niet gevaarlijk: luchtdoelraketten in handen van onbetrouwbare types?

  In order to make sure no one ends up blowing a 747 out of the sky, Washington will “retrofit” the weapons with “special” software that makes sure they can only be used in certain areas.

  De Russen gaan mee in dit gevaarlijke pokerspel en sturen ook luchtdoelraketten naar Syrië.

 4. 10

  Allard Altena 11 minuten geleden
  @JoramvKlaveren wil groepsbelediging, aanzetten tot haat en discriminatie schrappen uit het Wetboek van Strafrecht. #NJCM

  Oh, dan is antisemitisme ook ineens goed?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren