SG-café donderdag 03-11-2016

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Dit is het Sargasso-café van donderdag 03-11-2016. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is.

Reacties (11)

#1 Emile M

Kan iemand mij een tip geven hoe ik op de siri-pagina van mijn i-Phone de zogenaamde nieuwsberichten van mw Nanninga kan blokkeren?

#2 Bookie

Staatsomroep pleegt censuur. Valt Han ten Broeke bij in het niet.
https://twitter.com/SaskiaBelleman/status/794103812827086848

#3 basszje

@2: #boycotRTL! Eerst zwarse piet vermoorden en nu ook het martelaarsschap van de verlosser niet hysterisch live in beeld brengen.

Misschien gebeuren er belangrijkere zaken in de wereld dan een soap rond een poldercryptofascist.

#5 Bismarck

@4: Het zou me niet verbazen als ze daar zelf stiekem gelukkig om is. Daarmee kan de Brexit uit- en zelfs afgesteld worden (zonder dat May daarop aangesproken kan worden, het parlement dwong haar nu eenmaal…), want de meerderheid van het parlement is er tegen. Het past wel weer mooi in het beeld van het politieke landschap in het VK sinds het referendum, waarin iedereen de hete aardappel zoveel mogelijk probeert door te schuiven.

#6 Olav
#7 Krekel

@4: Dat wordt gewoon geen Brexit …

#8 Le Redoutable

Volgens en onderzoek van Sociale zaken is 79 procent van de Nederlanders voor het behoud van Zwarte Piet, een ruime democratische meerderheid dus. Bij de Surinamers is dat zelfs ruim 82 procent. Zo zie je maar weer dat, net als bij het Oekraïne referendum een kleine groep schreeuwers de media overheersen en dat de Quinsy’s en Sylvana’s uitzonderingen in eigen kring zijn:

https://www.nrc.nl/nieuws/2016/11/02/heimelijk-onderzoek-eenvijfde-wil-andere-zwarte-piet-5100360-a1529881

#9 Joop

Mooi gelijk afschaffen dus die Zwarte Piet. Conservatief nostalgisch doen heeft nog nooit iets goeds voortgebracht.

#10 Emile M

Waarom kan een rechtsgeleerde als deskundige getuigen in een strafproces? Voor de uitwisseling van juridische argumenten heb je toch een advocaat?

#11 Nietingelogd

Het wordt nu heel spannend: tel bij de huidige peilingen het aantal kiesmannen en de stand is 273-265 voor Clinton. Nevada en North Carolina zijn om. Nog één staat en dan kan de uitslag om. De staat met de kleinste winstkans voor Clinton is New Hampshire met … 4 kiesmannen. Gaat die om dan wordt het een gelijkspel. Wat gaat er in dat geval gebeuren?

http://projects.fivethirtyeight.com/2016-election-forecast/

http://www.realclearpolitics.com/articles/2016/11/03/trump_banks_on_new_hampshire_to_cinch_win.html

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*