1. 3

  @2 Wel een beetje raar, zo’n “niemand durft publiekelijk voor me op te komen”-column als er rechts een lange kolom staat van mensen die het publiekelijk voor je hebben opgenomen.

  Maar idd Twitter op z’n allerallerallersmalst

 2. 4

  @3

  Niets raar aan. Niveau schoolplein: stond erbij, keek er naar en deed verder niets. De zwijgende en wegkijkende massa.

  Breedveld maakt tevens in dat stuk duidelijk dat er een aantal zich wel degelijk uitlaten over het wangedrag waar hij én familie de dupe van is. Overigens niet alleen in dat stuk.

  Je zal maar tijden lang onterecht voor antisemiet worden uitgemaakt; dit door idioten zoals -> https://twitter.com/CptIglo1

  Meer over die mislukte leraar hier:
  http://faturl.com/h3k032/?selected=0

  Stalkingaccounts zijn er aangemaakt en ga zo maar door.
  Zie: https://twitter.com/Ans__Aarsema

  Dit speelt niet sinds gisteren.

 3. 5

  @Mario: Het lijkt erop dat PB zich lekker voelt in zijn slachtofferrol. Bijna alsof hij het nodig heeft. Het is een soort zelfgekozen martelaarschap:

  “Ik wentel me in mijn slachtofferschap als een varken in de modder”.

  Niveau schoolplein inderdaad.

 4. 6

  Ah ALt-Johan, ik maak hieruit op dat jij het okay vindt dat Breedveld wordt gestalkt en tot aan zijn werkgever aan toe wordt zwart gemaakt voor zaken die hij als prive persoon doet? Alleen maar omdat hij op een wat polemische manier gebruik maakt van zijn vrijheid van meningsuiting?

 5. 7

  Polemisch, inderdaad, Frank. Dat begrijpend lezen nogal lastig is voor altJohan is mij al geruime tijd duidelijk.

  Maar het laat inderdaad tevens duidelijk zien wat er aan schort. Breedveld aanvallen op z’n schrijfstijl en geen woord over het walgelijk gedrag waar hij en de zijnen op dagelijkse wijze mee te maken hebben.

  En onderwijl een grote waffel over de vrijheid van meningsuiting. Pleurt op met je bekrompen geest en je feitenvrije meninkjes.

 6. 8

  @frankw: ” Ah ALt-Johan, ik maak hieruit op dat jij het okay vindt dat Breedveld wordt gestalkt”

  De veiligheid van PB is niet mijn eerste zorg. Maar als er echt een concrete dreiging is dan heeft ie recht op beveiliging, net zoals Geert Wilders dat heeft.

 7. 9

  @8: Op een gegeven moment kiezen slachtoffers er soms voor – als het maar lang genoeg duurt – om te blijven in de slachtofferrol.

  Jouw reactie laat zien dat jij waarschijnlijk de pester was op het schoolplein, niet de gepestte. Anders wist je wel beter.

 8. 11

  Ach, wat boeit het mij nou wanneer er structurele intimidatie plaatsvindt. Nee, dan mijn geblondeerde held! Die heeft het pas moeilijk, met zijn haag van lijfwachten om hem heen! Voor hem zal ik mij alhier op Sargasso tot woordvoerder van alle PVV’ers verklaren! Onderwijl pleitende voor het afschaffen van verworven mensenrechten, omdat deze (extreem-)rechts beleid in de weg staan!

  Peter Breedveld en zijn familie moeten gewoon niet zo zeuren. Nee, dan die met vlekken besmeurde foto van mijn held.

  Je daalt meer en meer in mijn achting, altJohan. Jammer.

 9. 12

  @10

  Werkelijk, halve gare…de vrouw van Janmaat erbij halen?

  Ik sluit nu mijn browser af, aangezien ik een hele lange rant voel opkomen.

 10. 13

  Mijn hemel, gaat het op Sargasso wéér over aandachtshoer Breedveld. Laat die gast lekker z’n fitties op twitter uitvechten, daar hoeft de rest van de wereld niet mee lastig gevallen te worden.

 11. 20

  @18:
  Of wat dacht je van een kogelbrief aan Zijlstra, omdat hij pleit voor sobere opvang? Bij Joop zullen ze het vast veroordelen, maar of dat schijnheilige gedrag zoden aan de dijk zet…..?

 12. 21

  @20:
  Die brief deugt niet!
  Maar het is natuurlijk wel een beetje gluiperig, om daar het gedrag van de “Wilders-volgelingen” met talloze aanslagen en bedreigingen naar de achtergrond te schuiven.
  N.B.
  Het beetje voor de bühne slappe protest van Wilders hiertegen, steekt wel schril af tegen z’n furieuze uitvallen naar vluchtelingen.

 13. 22

  @20: Van wie heeft ie die gekregen dan? Bij mijn weten wordt de VVD op dit moment meer gehaat door dom/extreemrechts dan door enige andere politieke stroom, getuige fecesboek. Je vergeet trouwens links naar anti-VVD-hetze op Joop, of moet je stiekem toch toegeven dat Joop zich niet tot het Roze Khmer niveau van volksmennerij verlaagt?

 14. 28

  @20: Kijk Nonkel, Zo reageert je favoriete website op de oproep van de politici om geen geweld te gebruiken:
  “Maar als er dan een paar Volvo’s van een lokaal-GroenLinkser in de fik gaan en Halbe een kogelbrief op de mat krijgt, is dat Haagse hok aan het Binnenhof te klein voor alle verontwaardiging over het verhitte gemoed van het volk en schrijven ze een betuttelend briefje om tegen de burgers te zeggen dat zíj normaal moeten doen. Wat een verwaande hufters … Doe eens normaal en rustig man? Doe zélf normaal!”

  Langzaamaan begint dat zelfs naar oproepen tot geweld te kruipen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren