1. 5

  @4 Stalinisme = partijelite zuivert onwenswelijke rank and file. Democratie = MPs are subservient to the rank and file’s will.

  Eigenlijk ben je nogal een pro-elite anti-democratisch mannetje gbh.

 2. 7

  @6 Je lijdt aan red scare. Als jouw idee van een coup is om lid te worden van een partij en te stemmen in democratische verkiezingen geheel binnen de kaders van de gehanteerde partijregels, dan spoor jij niet. Of je bent een nog grotere anti-democraat dan ik dacht.

  De enigen die in Labour een coup plegen zijn de Blairite MPs die weigeren om een democratisch gekozen leider te steunen en de achterban schofferen.

 3. 13

  @12: Je bent echt een juweeltje SU, iedereen met andere opvattingen dan jij is de vijand, net als bij Corbyn en aanhang. Bij dat soort radicale tokkies ligt democide, als ze de absolute macht krijgen, maar een paar stappen verder weg.

  Democide plegers als China, de USSR, Assad en dictatoriale regiems als Rusland en Iran zijn de helden van Corbyn. Alleen als het zijn antiwesterse en antisemietische retoriek uitkomt weet Corbyn opeens wel wat mensenrechten zijn.

 4. 14

  @13 Niet onderbouwde bullshit. En belachelijk om Corbyn democide in de schoenen te schuiven. Je hebt blijkbaar de pik op hem en klampt iedere samenzweringstheorie aan om dat te onderstrepen. Maar goed, de stemming is gesloten. We zulllen zien wat de partijleden er van vinden. Mijn indruk is dat ze niet de herboren antichrist zien in hem.

 5. 15

  En belachelijk om Corbyn democide in de schoenen te schuiven

  Dat doe ik ook niet.

  Je hebt blijkbaar de pik op hem

  Klopt ik vind iemand die in bed ligt met dictators, fascisten en antisemieten een schande voor links.

  klampt iedere samenzweringstheorie aan om dat te onderstrepen

  Het zijn geen samenzweringstheorieën, dat is het domein van Corbyn.

  Als de VS de hel binnen valt kruipt Corbyn in het liefdesbed met de duivel:

  http://www.politico.eu/article/bizarre-world-of-jeremy-corbyn-and-stop-the-war-coalition-galloway-rees-iraq-far-left/

 6. 16

  Dat doe ik ook niet.

  Ik citeer:

  Je bent echt een juweeltje SU, iedereen met andere opvattingen dan jij is de vijand, net als bij Corbyn en aanhang. Bij dat soort radicale tokkies ligt democide, als ze de absolute macht krijgen, maar een paar stappen verder weg.

  Daar stel je overduidelijk dat Corbyn’s politiek uiteindelijk leidt tot domicide. Ik zeg bullshit. Het is hetzelfde ott denktrand die achter McCarthyism en red scare schuilgaat.

  Klopt ik vind iemand die in bed ligt met dictators, fascisten en antisemieten een schande voor links.

  Pleur op met je ongegronde aantijgingen. Deze beweringen in verband met Corbyn zijn meermaals in discussies hier debunked, maar jij blijft ermee trollen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren